Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

78 år Inger Peersen,

Kristiansa­nd. En stor hyllest som det er hvert år til vår alles kjaereste farmor, oldemor, mor og svigermor. Du er et år rikere, og vi er mange år rikere med deg. Klem dine naermeste. Glad i deg!

20 år Niklas Gustafsson,

Kristiansa­nd. Kjaere Niklas Tenk at du er 20 år, det er helt vilt! Du er så snill og vi er så utrolig glad i deg!!! Love fra Helena, Levi, Mamma og Kevin.

10 år Michael Sundbø,

Søgne. Vi gratulerer vår kjaere Michael med 10 års dagen den 6. august! Det har vaert 10 år med glede og latter. Vi er veldig stolte av deg og veldig glad i deg! Hilsen mamma og pappa og resten av familien.

8 år Caroline Tveit Veliz,

Kristiansa­nd. Hurra for vår skjønne Caroline som er 8 år i dag! Gratulerer! Tenk du er snart 3. klassing og det gleder du deg veldig til.vi ønsker deg en superduper feiring. Gode klemmer fra hele storfamile­n.

3 år Sofie Heistad-warp,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår lille solstråle, Sofie, som fyller 3 år 6. aug! Fylt med latter og sang lyser du opp dagen vår. Vi er så glade i og stolt av deg! Klem fra mamma og pappa.

2 år Helena Gustafsson,

Kristiansa­nd. I går fylte rompetroll­et vårt 2 år. Du er helt nydelig, og vi er så glad i deg. Love fra Niklas, Levi, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway