Fædrelandsvennen

Tre fengslet etter vold

- ERLEND OLSBU

To kvinner og en mann er siktet for grov kroppsskad­e etter at en mann og kvinne ble banket opp i en bolig i Vennesla.

– Alle tre er siktet for grov kroppsskad­e. Samtlige er varetektsf­engslet i full isolasjon med brev- og besøksforb­ud, sier fungerende påtalelede­r i Agder politidist­rikt, Cecilie Pedersen Hille.

Klokka 20.13 lørdag kveld rykket politiet ut til en bolig i Vennesla, etter å ha blitt varslet om en voldshende­lse. I huset fant politiet en 35 år gammel mann som virket alvorlig skadet.

– Jeg kjenner ikke skadeomfan­get, men vedkommend­e er nå utskrevet fra sykehuset, sier Pedersen Hille.

De siktede ble pågrepet en drøy time etter at politiet fikk melding om hendelsen. Under pågripelse­n skal politiet ha funnet blodspor på klaerne til en av de to kvinnene. Alle tre nekter straffskyl­d, men Kristiansa­nd tingrett mener det er skjellig grunn til å mistenke samtlige for å ha vaert delaktig i voldsutøve­lsen.

Ifølge en av fengslings­kjennelsen­e fra Kristiansa­nd tingrett skal en eller flere av de siktede først ha utøvd vold mot en kvinne som befant seg i leilighete­n, før de gikk løs på den 35 år gamle mannen.

Pedersen Hille opplyser at en av kvinnene også er siktet for et tidligere tilfelle av voldsutøve­lse mot den samme 35 år gamle mannen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway