Fædrelandsvennen

Sjølaksefi­sket og Olsen

- JON BLACKSTAD ODDMUND HARSVIK, LEIF ISAKSEN

Hva er det for noe vas Tore E. Olsen beskylder meg for i Faedreland­svennen 28/7-18?

●●Jeg gjengir: «Misunnelse

Ser i Fvn. 7. juli at Jon Blackstad lider fordi det fiskes laks i sjøen. Han får ikke all laks til turistfisk­e i elvene.»

Hva er det jeg skulle vaere misunnelig på og lider under? At jeg ikke får all laks til laksefiske­nde turister?

Tilsvar: Jeg har ingen økonomiske interesser i tilreisend­e laksefiske­re, hverken norske eller utenlandsk­e. Faktisk synes jeg det er i overkant mange allerede.

Hvis Tore E. Olsen fortsetter å slenge ut påstander om meg uten belegg, foreslår jeg han holder seg unna tastaturet en stund. Forøvrig har jeg ingen interesse av å bedrive polemikk med ham på dette nivå. dermed hele familien», blir nok ett av argumenten­e. I tillegg vil de vise til at mange av brukerne jo har ansvarsful­le stillinger og at det dermed ikke er mer skadelig enn alkohol, cannabis og ecstasy.

De samme argumenten­e som cannabislo­bbyistene nå benytter seg av, og sannsynlig­vis vinner frem med, vil blir gjentatt og gjentatt til bruk av alle rusgivende stoffer er legalisert. Det tar selvfølgel­ig noen år, og jeg får forhåpentl­ig ikke oppleve det. Men mine barn og barnebarn må leve i en verden hvor en er seg selv naermest. Noe som er rusmidlene­s virkning.

Kriminalit­eten vil vokse. De som før omsatte narkotika må nå konkurrere med legale utsalg, i tillegg til å dumpe prisene for å skaffe seg kunder. I dag ser vi hvordan sprittaxie­r kaprer ungdom som ikke er gamle nok, eller har penger nok, til å handle på polet, ved å ta imot bestilling­er via sosiale medier.

De som argumenter­er med at legaliseri­ng vil knekke narkotikaj­untaen verden over, vil fort innse at de tar feil. Men da er det allerede for sent.

De som nå argumenter­er med at politiet vil få bedre tid til å følge opp «skikkelig kriminalit­et», hvis vi legalisere­r cannabis og MDMA, vil også oppdage at de tar feil. Pris + pluss tilgjengel­ighet = økt bruk. Plusser vi på sosial aksept, så har vi Coca-colaformel­en: At det ikke er skadelig eller tabu å bruke narkotiske stoffer, men fullt akseptert.

Politiet må kjempe mot de samme narkotikak­artellene som tidligere, pluss flere som lever ut sin rusadferd. Det er bare å lese avisene mandags morgen, så ser vi hvilken kamp politiet må ta natt til fredag og natt til lørdag med kun ett lovlig rusmiddel. Hverdagskr­iminalitet­en vil øke i takt med økt bruk av ulike typer narko.

Narkotikal­obbyistene og liberalist­ene vil vinne, men samfunnet blir taperne. den på NRK klassisk.

Det er virkelig en radiorevol­usjon som har skjedd for radiolytti­ng i bil i utkantnorg­e. Alle NRKkanalen­e høres krystallkl­art så godt som over alt!

Noen svaert få steder blir det helt stilt noen hundre meter, og noen gamle tunneler har ikke omformer. Men uansett er det utrolig mye bedre enn FM!

I tillegg ga FM skurrete lyd i store områder. Jeg skjønner absolutt ikke klageropen­e mot dab!

Kanskje antennen er montert feil? Kanskje fungerer ikke adaptersys­temet? Jeg fikk montert en ny, rimelig dabradio av en proff fra Flekkerøya for to år siden.

For kommersiel­le kanaler er historien en annen ...

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway