Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

60 år Anne Karin Danielsen,

Kristiansa­nd. Denne flotte dama fyller 60 år. Gratulerer så mye med den store dagen. Vi setter utrolig stor pris på deg. Hilsen Christian, Kathrine og Mie-sofie.

5 år Thomas Eye Faeravaag,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 5 år onsdag den 8. august. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

10 år Magnus Olaussen,

Kristiansa­nd. Magnus Olaussen ble 10 år 1. aug. Gratulerer en masse. Du er en snill og god gutt, Magnus. Vi er veldig glad i deg. Hjertelig hilsen bestemor, bestefar og Mia på Lista.

3 år Nora Sandvand Balchen,

Kristiansa­nd. Tenk at vår herlige humørspred­er allerede er 3 år!! Hipp, hipp hurra for deg, kjaere Nora. Vi digger deg! Mange klemmer fra storebror Ulrik, mamma og pappa.

8 år Hannah Beckmann Minde,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår herlige bursdagsje­nte, Hannah! Gratulerer med 8 år til vår energiske, livlige, gøyale og skjønne jente! Vi er stolt av deg og glad i deg! Klem fra Mathea, Esther, mamma og pappa.

8 år Darshih Okbit Meleake,

Songdalen. Gratulerer så mye med 8-årsdagen den 8. august. Du er en gledesspre­der og verden snilleste gutt. Vi er veldig glad i deg, Daru. Hilsen mamma og pappa.

7 år Elise Bjoraa,

Lillesand. Hipp hurra for den fine 7-åringen vår. Du elsker å turne, klatre og bade. Du er omtenksom, blid og ei herlig jente. Vi er veldig glad i deg! Mange klemmer fra Frida, Sindre, pappa og mamma.

6 år Mia Hermine Folstad Aglen,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for vår fine skolejente som fyller 6 år i dag! Du er verdens beste og skjønneste jente. Vi gleder oss til og feire deg i dag! Klemmer fra storesøste­r Sara Marie, mamma, pappa og pus.

6 år Tuva Bertine Handeland,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til tulla vår som fyller 6 år i dag. Skolejente blir du også snart! Vi er veldig glad i deg. Stor bursdagskl­em fra mormor, morfar og tante Abigail på Flekkerøya.

5 år Thomas Eye Faeravaag,

Kristiansa­nd. Hurra for verdens beste lillebror og familiens store underholde­r - vi digger deg! Gleder oss til å gjøre dagen din magisk og morsom. Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Fredrik, Aleksander og Stella.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway