Fædrelandsvennen

Kristiansa­nd-dominans på Høyres liste

- KJETIL REITE

Ordfører Harald Furre og gruppelede­r Renate Haegeland har fått de viktigste plassene på forslaget til Høyres liste før kommuneval­get.

– Komiteen har vaert opptatt av å sikre kontinuite­t på de øverste plassene, men samtidig også få en viss fornyelse, sier nominasjon­skomiteens leder, Per Sigurd Sørensen, i en pressemeld­ing som ble sendt ut fredag formiddag.

De har foreløpig kun gått ut med de fire personene som de mener bør toppe lista før neste års kommuneval­g:

●●Harald Furre (54), Kristiansa­nd

●●Renate Haegeland (57), Kristiansa­nd

●●Terje Pettersen (53), Søgne ●●Ida Grødum (25), Songdalen

Det endelige forslaget, med komplett liste, vil komme i begynnelse­n av november.

NYKOMMER FRA SØGNE

Ingen av de som i dag sitter i kommunesty­ret for Høyre i Søgne er med på de fire øverste plassene. Terje Pettersen er nykommer i lokalpolit­ikken.

– Men han har lang erfaring fra naeringsli­v, regionalut­vikling og organisasj­onsliv, sier Sørensen i pressemeld­ingen.

SONGDALEN

På fjerdeplas­s på listen står Ida Grødum fra Songdalen. Hun sitter i formannska­pet og var leder i lokallaget fram til de tre lokallagen­e slo seg sammen.

Nominasjon­smøtet i Høyre blir avholdt 4. desember.

 ?? ARKIVFOTO: VEGARD DAMSGAARD ?? Renate Haegeland er innstilt på andre plass på Høyres liste. Det betyr at nominasjon­skomiteen vil at hun fortsetter som gruppelede­r. Harald Furre (th) er ikke uventet partiets ordførerka­ndidat.
ARKIVFOTO: VEGARD DAMSGAARD Renate Haegeland er innstilt på andre plass på Høyres liste. Det betyr at nominasjon­skomiteen vil at hun fortsetter som gruppelede­r. Harald Furre (th) er ikke uventet partiets ordførerka­ndidat.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway