Fædrelandsvennen

HØSTFJELLE­T

Det er høst i fjellet og høstferie for mange denne uka. Onsdag var flere av Faedreland­svennens journalist­er i Åseral og på Hovden for å ta tempen på høstfjelle­t i sør og møte folk der.

- ESPEN SAND Se video fra Hovden på fvn.no

Har investert 14 millioner kroner i campingpla­ss

Daglig leder Thomas Repstad tror satsingen på camping ved skidestina­sjonen Bortelid vil gi avkastning på sikt. – Det går gradvis oppover, sier Repstad.

Bortelid Camping ble etablert for seks år siden, og siden den gang har grunneier Knut Repstad investert 14 millioner i campingpla­ssen som ligger rundt 1,5 kilometer fra skisentere­t.

Sønnen Thomas driver naeringen som i dag har rundt 1,5 millioner i omsetning.

– Høysesonge­n er fra oktober til påske, men med alt som skjer på Bortelid om dagen, tror jeg vi vil merke økning også i sommermåne­dene. Vi har en langsiktig målsetting og håper på en jevn vekst, sier han.

Campingpla­ssen har opp mot 200 plasser, og i dag 40 faste gjester.

 ?? FOTO: TORMOD FLEM VEGGE ?? Ask Brøvig Kristensen (6) trasker fram og tilbake med et gevir på skuldrene. Til venstre bak sitter Ambra Emilia Torstveit. Ole Tellefsen synger. Julie Rasmussen (til venstre) og Laura Christina Brøvig Vallenes kikker ut av campingvog­nvinduet. Birk Brøvig Kristensen spiller tromme. Alt skjer på et jorde på Bjåen.
FOTO: TORMOD FLEM VEGGE Ask Brøvig Kristensen (6) trasker fram og tilbake med et gevir på skuldrene. Til venstre bak sitter Ambra Emilia Torstveit. Ole Tellefsen synger. Julie Rasmussen (til venstre) og Laura Christina Brøvig Vallenes kikker ut av campingvog­nvinduet. Birk Brøvig Kristensen spiller tromme. Alt skjer på et jorde på Bjåen.
 ?? FOTO: ESPEN SAND ?? Thomas Repstad driver campingpla­ss på Bortelid.
FOTO: ESPEN SAND Thomas Repstad driver campingpla­ss på Bortelid.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway