Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

8 år Henrik Storbukås Dale,

Kristiansa­nd. Godgutten og sjarmøren Henrik fyller 8 år den 11. oktober. To og firbente familiemed­lemmer gratulerer deg på dagen. Vi gleder oss til å feire deg.

8 år Silius Salthaug,

Mandal. Gratulerer med dagen til verdens beste Silius! Verdens lureste smil og beste latter. Vi gleder oss til å feire deg!

8 år Benjamin H. Dale,

Evje og Hornnes. Hipp hurra for Benjamin som blir 8 år i dag. Vi er kjempeglad­e i deg. Kjempekos fra mamma og lillebror David Nikolai. Morfar, tante, onkel, Eivind Leander og Lilly Emilie ønsker også å gratulere deg.

4 år Indi Ausland,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 4-årsdagen, vår skjønne Indi! Stolt storesøste­r og morsom lillesøste­r med full fart og verdens beste latter dagen lang. Du er herlig og vi er så glad i deg. God klem fra Besti og Besten

4 år Emilie Neset,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til vår skjønne og gode Emilie som bli 4 år! Bursdagskl­emmer fra Henrik, Sebastian, mamma og pappa.

3 år Mathea Beckmann Minde,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for Mathea som ble 3 år på lørdag 6. oktober! Vi er så glad i deg og stolt av deg. Du gir masse liv, glede, energi og latter til oss rundt deg! Klem fra Esther, Hannah, mamma og pappa.

1 år Benjamin Fjukstad Hedenlund,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Benjamin Fjukstad Hedenlund som fyller 1 år 11. oktober! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

1 år Amelia Ilebekk Andersen,

Kristiansa­nd.

Vi vil gratulere den lille solstråla Amelia med 1-årsdagen sin! Du er ei god, skjønn og morsom lita jente som vi alle er veldig, veldig glade i. Mange klemmer fra mamma, pappa, Anton, Andreas og Mikke.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway