Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

72 år Runar Løvlie,

Kristiansa­nd.

Det heter at det er en tid for å danse og en tid for å sørge. Når man er 72 så er god helse og godt øl noe å feire. Skål og gratulerer med dagen 14. oktober.

5 år Tuva Bjørnsen,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra og gratulerer så mye med 5-årsdagen, Tuva! Du er ei sprudlende, snill og herlig prinsesse med mye futt i! Vi elsker deg! Klem fra Leon, Rose, mamma, pappa og resten av familien.

70 år Ed Henriksen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen i morgen! Vi er så glad i deg, og gleder oss veldig til å feire deg! Takk for at du alltid stiller opp for oss, og er så god og kjaerlig. Klemmer fra barn og barnebarn.

4 år Bayane Belagoun,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 4-årsdagen til verden beste jenta vår. Du er en stor solstråle. Mange klemmer fra pappa, mamma, storesøste­r og storebror.

70 år Øystein Javenes,

Kristiansa­nd. Kjaere pappa, svigerfar og ektemann. Gratulerer med 70-årsdagen den 13. oktober. Vi digger deg og gleder oss masse til mange gøyale opplevelse­r i årene fremover. Hilsen kidsa, fruen og svigerbarn­a.

3 år Tilia Ås,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 3-årsdagen, skatten vår. Du er en sprudlende og fantastisk jente. Vi elsker deg. Stor klem fra storesøste­r Leona, mamma og pappa.

50 år Linda Eikaas Brennemo,

Grimstad. Hipp, hipp hurra for verdens beste dame. Gratulerer så mye med dagen!! Skulle tro du fylte 35. Vi håper du får en fantastisk feiring. Klem fra Rasmus, Matilde, Sindre, Pernille, Alba, Kjell og Chanel.

2 år Fillip Berg Lytomt,

Søgne.

Hipp, hipp hurra for Fillip Berg Lytomt som fyller 2 år 13. oktober! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

20 år Jonas Arntsen Osmundsen,

Vennesla. 15. oktober fyller vår alles kjaere Jonas Arntsen Osmundsen 20 år. Gratulerer så mye med dagen din. Vi gleder oss til å feire deg. Glad i deg. Gode klemmer fra hele familien din.

2 år Aria Sofie Skaiaa,

Kristiansa­nd.

Tenk i dag er vår herlige, lille jente blitt 2 år gammel. Vi er så stolte og utrolig glad i deg. Masse klemmer fra mamma, pappa, søsken og hele familien.

12 år Hans Jørgen Gulli Igland,

Lindesnes. Hipp hurra for vår kjaere Hans Jørgen som fyller 12 år i dag. Du er en super gutt som vi er digger over alt på jord. Gleder oss til å feire deg. Love you! Stor klem fra Filip, Martine, mamma og pappa.

1 år Meklit Alazar,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 1-årsdagen, fine og artige jenta vår!!! Store klemmer fra Marcus, Lucas, pappa og mamma.

9 år Ida Borge Kiledal,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen, kjaere Ida! Superflott jente, sprek og snill. Vi er utrolig glad i deg. Klem fra farmor og farfar.

6 år Maria Constance Hallandvik Pisani,

Lillesand.

Hipp, hipp hurra for go'jenta, Maria Constance! Vi er utrolig stolte av deg og glade i deg. Gleder oss til å feire deg. Hilsen lillesøste­r, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway