Fædrelandsvennen

Våg-damene kretsmestr­e i 4. divisjon

- ESTHER MARIE HANSEN,

Denne gjengen har gått ubeseiret gjennom årets sesong og scoret 118 mål på 14 kamper.

Etter et par år med en litt for tynn stall til å spille elleverfot­ball bestemte vi oss for å spille 7-er i år. Vi visste ikke hva vi ville møte av motstand, men vi har spilt i den lokale 3. divisjonen og satte oss en målsetting om å vaere blant topp tre i 4. divisjon. Det var tett blant de tre beste lagene veldig lenge, men vi skilte oss ut med at vi har scoret veldig mange mål og har en mye bedre målforskje­ll enn resten av lagene. Gjennom sesongen har vi hatt en tropp på totalt 17 spillere, noen fra og noen til, og av de 17 spillerne har vi 14 målscorere.

Sesongen var avgjort før vi tok imot Tveit på Vågsbygd idrettspla­ss i siste serierunde, og vi vet Tveit er et av de beste lagene i divisjonen. Vi måtte vaere skjerpet for å oppnå tilleggsmå­let om å vaere ubeseiret gjennom sesongen. Det var som alltid god stemming i laget, og alle gledet seg til å entre banen og gjøre en jobb. Det var godt trykk i oppvarming­en, og det tok kun halvannet minutt før vi satte ballen i mål.

Jubelen ble sluppet løs og etter det så vi oss aldri tilbake. Vi hadde full kontroll gjennom kampen og det var kjempegøy å spille og å se på. Da kampen ble blåst av, hadde vi scoret sju ganger og avsluttet sesongen på en fantastisk måte. Vi har spilt 14 kamper i 2018 uten ett tap. Vi har tatt 40 av 42 poeng, scoret 118 mål og sluppet inn 11.

Det var helt fantastisk da et av de første spørsmålen­e som kom etter siste serie kamp var «Vi skal trene til mandag, ikke sant?» Mange lag er veldig klare for en ferie etter sesongen før de starter opp igjen, men ikke disse jentene. Jeg synes dette oppsummere­r sesongen vår. Vi har kost oss både på trening og i kamp. Gleden ved å spille fotball har virkelig boblet i laget, og dette har også vist seg i fotballen vi har spilt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway