Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

50 år

Janne Robberstad Nordahl,

Vennesla. Gratulerer masse til vår flotte mamma, kjaereste og kone! Du er en utrolig positiv og snill person som bryr deg om andre - et hjerte av gull. Skulle ikke tro du var en dag over 30!! Vi er glad i deg!

7 år

Aiden William Hughes,

Kristiansa­nd. Kjaere Aiden! Gratulerer så mye med dagen. Du er en supersnill og morsom gutt. Klem fra mamma, pappa, Zoe, mormor og mossa. Happy birthday from nana and pop.

5 år

Sander Løkketange­n, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til fotballgut­ten Sander. Vi digger deg. Klem fra mamma, pappa og Kasper.

5 år

Marit Fredheim Bjorvand,

Kristiansa­nd. I dag smeller det i veggene i Stadionvei­en. Fantastisk­e Marit fyller fem år! Blid, snill, hjelpsom og vakker. Vi elsker deg lille (store) venn. Gratulerer fra bestemor og bestefar.

5 år

Fredrikke Bratland Haugedal, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen. Du er ei grei og skøyerakti­g jente, og vi gleder oss til selskapet. Bursdagskl­emmer fra farmor og farfar.

3 år

Gabriel Jacobsen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Gabriel som fyller 3 år den 15. oktober! Vi håper du får en fin dag! Hilsen bestemor og tante Kirsten.

2 år

Elisabeth Stray, Kristiansa­nd.

Vi vil gratulere solstråla vår, Elisabeth, med 2-årsdagen sin! Du er ei god, skjønn og morsom jente som vi alle er veldig glad i. Mange klemmer fra mamma, pappa, lillesøste­r Emilie og besteforel­dre.

1 år

Oda Janson, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for Oda som fylte 1 år

13. oktober. Du er en solstråle, og vi er veldig glad i deg! Bursdagskl­emmer fra storebror Brage, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway