Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

60 år Erik Rostoft,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 60-årsdagen din! Du er vår nr. 1, du betyr så utrolig mye for oss alle. Vi er kjempeglad­e i deg. Varme klemmer fra Kristin, Therese, Silje og Magnar.

40 år Kristin Sørli Ommundsen,

Kristiansa­nd. Verdens beste mamma, kone og datter, Kristin, fyller 40 år i dag! Du er helt fantastisk og vi er utrolig glad i deg! Store klemmer kommer fra Ida, Malin, Kristoffer, Erik, Anne Gerd og Finn-birger.

11 år Robin Tallaksen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen! En kul, alltid blid og fornøyd, snill og god gutt fyller 11 år i dag. Håper du får en super bursdag. Vi er veldig glad i deg. Store klemmer og hilsen fra mamma, pappa og Benjamin.

11 år Amalie Peplowkove­land,

Kristiansa­nd. Gratuler så mye med dagen til den snille gode snuppa vår, Amalie. Vi er kjempe glad i deg og gleder oss til å feire sammen med deg. Mange bursdagskl­emmer fra mamma og pappa.

8 år Christine Klungland,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 8-årsdagen til vår omtenksomm­e og morsomme Emmy! Håper bursdagen blir like strålende som du er! Mange klemmer fra Elias, mamma og pappa.

7 år Sebastian Engemyr Bringsverd,

Lillesand. Verdens herligste skatt, Sebastian, fyller 7 år i dag. Du er så kul, morsom og snill. Vi rett og slett digger deg. Klemmer fra mamma, pappa, Celine, Annika og besteforel­drene i Lillesand og Grimstad.

6 år Ludvig Hestenes Skogerbø,

Kristiansa­nd. Verdens fineste gutt har bursdag i dag! Håper du får en fantastisk dag! Vi er veldig glad i deg. Klem fra mamma, pappa og Lea.

2 år Thea Madeleine Grønås Jørgensen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for Thea Madeleine Grønås Jørgensen, som fyller 2 år i dag, onsdag 17. oktober. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Laeringsve­rkstedet barnehage, Bispegra.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway