Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

70 år Stein Engstrand,

Kristiansa­nd. Vår kjaere pappa, bestefar og svigerfar fyller 70 år i dag, 18. oktober. Håper du får en fantastisk fin dag. Gleder oss masse til å feire deg. Bursdagskl­emmer fra barn, barnebarn og svigerbarn.

12 år Jonas Nikolai Resvik,

Grimstad.

Vi vil gratulere verden beste Jonas Nikolai Resvik med 12-årsdagen 18. oktober! Du er en kjempegod gutt og vi elsker deg! Uendelig mange knusekoser fra Emilie, Sarah, mamma og pappa.

7 år Marcus Øvsthus Borgersen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med dagen til verdens beste og tøffeste storebror! Vi er veldig glade i deg! Håper du får en kjempefin bursdag! Mange klemmer Jenny, mamma og pappa.

7 år Marcus Øvsthus Borgersen,

Kristiansa­nd.

Oldemor, onkel Christian, farmor og farfar gratulerer så masse med dagen til Marcus! "Endelig 7 år", og vi håper du får en flott dag!

5 år Daniel Olsson,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår kjaere Daniel som blir 5 år 18. oktober. Vi har aldri en kjedelig dag sammen med deg og vi elsker deg utrolig mye. Hilsen mamma, pappa og Ida Amalie.

5 år Herman T. Smitt-ingebretse­n,

Kristiansa­nd.

Vi gratulerer masse med dagen! Vi er veldig glad i deg. Hilsen mormor, morfar, farmor, tanter, onkel, fetter, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway