Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år Thorleif E. Pedersen,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår spreke, hjelpsomme og omsorgsful­le pappa som fyller 80 år i dag. Vi er veldig glad i deg! Mange klemmer fra dine tre jenter med familie.

9 år Kristina Stephansen,

Kristiansa­nd. Hurra for Kristina som endelig blir 9 år i dag! Vi gleder oss til å feire deg med kake og pakker, Oslo-tur og Mgpjunior. Vi er utrolig glad i deg. Nusser fra mamma, pappa og storebror Fredrik.

70 år Egil Holberg,

Vennesla.

1. november fyller denne flotte karen 70 år! Vi gratulerer så mye! Dagen blir feiret med åpent hus i Ravnåsvege­n 442. Kjenner du Egil er du hjertelig velkommen inn på kake og kaffe fra kl. 17.00.

8 år Lena Hillesund,

Kristiansa­nd. Denne herlige jenta vår fyller 8 år i dag. Håper du får en super dag. Gratulerer masse med dagen. Hilsen Lars, Eline, mamma og pappa.

55 år Vidar Haegeland, Kristiansa­nd. Gullgutten fyller 55 år 1. november. Gratulerer med dagen. Hilsen kollega i konkurrent­en. 7 år Storm Martinius Eriksson,

Kristiansa­nd. Vi vil gratulere vår alles kjaere morroklump med 7-årsdagen i dag. Du er en snill og omtenksom gutt som alltid har noen gullkorn på lager. Vi elsker deg, skatt! Kyss og klemmer fra mamma og Jonathan.

21 år Hanna Wiggen, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen vår spreke stjerne. Du er god som gull og morsom som dagen er lang. Stor klem fra oss i Crossfit 46. 6 år Mathias Gåseland Simonsen,

Birkeland. Hipp hurra! En stor bursdagshi­lsen til gullegutte­n vår, Mathias. Vi er kjempeglad i deg. Mange store bursdagskl­emmer fra bestefar og bestemor i Mandal.

11 år Gabriel Holvik,

Kristiansa­nd. Hurra for verdens beste bror som blir 11 år 1. november. Håper du får en fin feiring. Glad i deg. Klemmer fra Jonatan, Amanda, Mikala, mamma og pappa. Mormor og morfar hilser også.

5 år Daniel Hansen,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer vår gode snille Daniel med 5-årsdagen i dag! Vi er veldig glad i deg og gleder oss til å feire dagen sammen med deg! Klemmer fra onkel Glenn, "Jaja" og farfar.

10 år Sofie Kallevik,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, go'jenta vår. Du er ei aktiv jente, danser, spiller håndball og er blid og god. Veldig glad i deg. Klem fra mamma, pappa, Tobias, Mats, farmor, farfar, mormor, morfar, Silva/sajo.

9 år Ida Martine Hasund,

Kristiansa­nd.

Vi ønsker å gratulerer superjenta vår med 9-årsdagen 1. november. Du er en solstråle for oss. Vi er veldig glad i deg. Håper du får en superfin dag! Hilsen Sunniva, Jonathan, mamma og pappa!

9 år Ida Martine Hasund,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for den flotte, spreke og aktive jenta vår som fyller 9 år. Håper dagen din blir super med masse pakker og mye gøy. Mange klemmer fra bestemor og bestefar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway