Fædrelandsvennen

– Målet er å vinne alt i Norge

-

Overraskel­seslaget Sola fra 1. divisjon er siste hinder før Vipers kan spille cupfinale i Oslo Spektrum. Ole Gustav Gjekstad mener Sola er bedre enn divisjonen tilsier.

– Vi husker hvor artig det var med cupfinale i fjor – og vi har veldig lyst å oppleve det igjen, sier Malin Aune, dagen før semifinale­n mot Sola i Åsenhallen.

Sola rykket ned fra Eliteserie­n i fjor. Men med Camilla Herrem tilbake på laget har rogalendin­gene vist muskler, der de blant annet slo ut Larvik i en tidligere runde. Ole Gustav Gjekstad vil ikke undervurde­re kveldens motstander.

– De er gode. Jeg vil tro at nivået deres er på Eliteserie-nivå. Vi skal ikke gå rundt å tro at det her blir lett, sier Gjekstad, som er klar på at de må prestere på 100 %.

– Vi vet selv at vi ikke er gode når vi presterer på 90 %, men jeg tror at alle her er topp motiverte for å komme seg til en cupfinale. Nå må vi bare få bort tankene fra seieren mot Bucuresti og Em-uttaket som har tatt mye fokus de siste dagene, sier Viperstren­eren.

Vipers vant fjorårets cupfinale. Det var uten en skadet Linn Jørum Sulland. Nå vil hun til Spektrum.

– Det å spille cupfinale er kjempegøy, og vi er veldig klare for det. Målet vårt er å vinne alt i Norge, sier Sulland, som bare var med på oppvarming­en i fjor.

UVi følger kampen direkte fra Åsenhallen. Avkast er 20.15.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway