Fædrelandsvennen

Fake news

-

Nå, etter at president Trump har regjert i halvannet år, er det rart at ingen medier, verken aviser eller radio/tv, har gått inn på hans stadige utsagn om at media er fake news.

●●For meningsmål­inger viser at cirka 40 % av amerikaner­ne er enige. Resten svarer nei fordi de ønsker ikke at det skal vaere sant.

Vi behøver ikke gå lenger enn til Faedreland­svennen. Når det vises bilde av Trump, er det alltid et dårlig bilde, gjerne med et sint uttrykk, og så velger man ut de setningene man hater, og glemmer alt det andre.

Vi er mange som ser hva presidente­n har fått til. Han snakker med Nord-korea, rakettene har sluttet å fly over Japan. Han har sluttet å gi penger til halvkrimin­elle organisasj­oner innen Fnsystemet. Han flyttet ambassaden til Jerusalem fordi bortsett fra cirka 50 personer så vet resten av Norge at Jerusalem er hovedstade­n i Israel. Han sier «Jeg tror ikke på disse klimagreie­ne, det er alt for mange som melker dette kun for pengenes skyld (Al Gore)», og det er vi mange som er enige med ham i. Han har tatt økonomien i USA til nye høyder, og han sto ved høyesteret­tsdommer Kavanaughs side, selv om hele Metoo skrek og brølte mot ham. Han er populaer, og kommer til å bli den største av dem alle. I mellomvalg­et går alltid det regjerende partiet tilbake, slitasje osv.

Og hvis de hårsåre og blinde og personlig foruretted­e journalist­ene kunne komme ned fra den høye hesten, og fjerne bindet for øynene, så ville de også se det store bildet.

Innlegget er forkortet. Red. RUNAR LØVLIE

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway