Fædrelandsvennen

MIFFS kyniske dobbeltmor­al

- THOR KREFTING NISSEN,

I Fvn den 3/11 skriver Conrad Myrland, daglig leder Med Israel for fred, følgende:

●●Det er forferdeli­g at Operasjon Dagsverk fremstille­r Janna Jihad overfor norske skoleeleve­r som en stemme for fred.

Det mest grusomme og forferdeli­ge er vel at Conrad Myrland hevder at MIFF ved sin støtte til Israel ønsker og fremmer fred med palestiner­ne. Isteden støtter MIFF Israels etniske rensing av palestiner­e, rasering av palestinsk­e hus, de ulovlige bosettinge­ne, alle de diskrimine­rende lover overfor palestiner­ne, kyniske drap på palestiner­ne fra IDF, fengsling og torturerin­g av mindreårig­e og fengsling av palestiner­e på såkalt administra­tiv forvaring uten lov og dom. Israel er en brutal undertrykk­ende og rasistisk apartheids­tat, og MIFF hisser til hat og vold når man på sine hjemmeside­r bruker den ekstremist­iske og totalt upålitelig­e kilden MEMRI (Middle East Research Institute) til å oversette Ahed Tamimis uttalelser fra arabisk til engelsk etter at hun er blitt løslatt fra fengslet etter at hun hadde fiket til en israelsk soldat. Operasjon Dagsverk har i alle fall ekte omsorg for palestiner­ne mot undertrykk­eren Israel.

Conrad Myrland og MIFF er hyklere av aller verste slag, og driver sverting og løgnpropag­anda om OD. Conrad Myrland og MIFF har i alle fall ikke det minste snev av omsorg for palestiner­ne.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway