Fædrelandsvennen

Retsmester­e i Agder

- RUNE STENSLAND

te kamp. Mk-trener Bernt Lindseth har fulgt guttene fra de begynte å spille fotball og fram til dags dato.

Jenter 16: Våg

Laget har hatt den samme stammen spillere i flere år, og har blitt kretsmeste­r som J13-lag i 2016, som J14-lag i 2017 og nå altså som J16-lag i 2018. Allerede 3. september, tre runder før slutt, kunne jentene juble for tittelen. Etter endt sesong var fasiten seier i 11 av 12 kamper, med en målforskje­ll på 58-18. Kine Mellemberg er hovedtrene­r og Petter Tjøm og Frank Glomset er assistentt­renere.

gutter 16: randesund

Takket vaere 2-1-seieren over Vindbjart i siste serierunde kunne Randesund G16 og trenerne Kjetil Sørensen og Alf Erik Svela juble for Km-tittelen. – Både kollektivt og individuel­t har vi sett stor utvikling gjennom sesongen. Dette har vaert et resultat av hard jobbing på treningsfe­ltet siden oppstart i november 2017, sier trenerne. Tre av spillerne på laget (Johannes Byklum Eskedahl, Daniel Akselsen og Sander Sørensen) har nå vunnet Km-tittelen med Randesund fire år på rad.

Arendal satte både punktum og utropstegn ved kretsmeste­r-tittelen da de vant 6-0 mot Gimletroll i sesongens siste seriekamp. På de siste 14 kampene har det blitt 13 seire og 1 uavgjort. Laget har vunnet 17 av 22 kamper og har ikke tapt i serien siden mai. Roger Risholt har vaert hovedtrene­r for juniorlage­t, med Kjell Inge Askeland og Eigil Gylland som assistentt­renere.

gutter 19: arendal fotball

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway