Fædrelandsvennen

Muslimsk fanatisme

-

En mann i Tyskland, som før annen verdenskri­g tilhørte det tyske aristokrat­iet, eide flere industribe­drifter og landeiendo­mmer.

●●Da han etter krigen ble spurt om hvor mange tyskere som hadde vaert ekte nazister, ga han et svar som viser vei overfor alle former for fanatisme:

«Svaert få tyskere var ekte nazister», svarte han, «men mange satte pris på gjenreisin­gen av tysk stolthet. Vi var for opptatt til å bry oss om måten det skjedde på. Jeg var en av dem som syntes nazistene var tåpelige. Sammen med flertallet av tyskere lente jeg meg avslappet tilbake og lot tåpelighet­ene skje. Men før vi visste ordet av det, var vi fanget og hadde mistet kontrollen. Verdens ende hadde kommet. Min familie tapte alt de eide. Jeg endte opp i en konsentras­jonsleir».

Vi blir fortalt av eksperter at islam er fredens religion, og at det store flertall av muslimer bare ønsker å leve i fred. De beroligend­e ord som kan vaere sanne i noen tilfeller. Men de kan like gjerne vaere en bløff, beregnet på å berolige oss og ikke ta nyhetene om muslimske fanatikere så tungt, når de av og til slår til og dreper folk i fleng i Allahs navn, jøder først og deretter ikke-jøder. I Tvillingtå­rnene omkom cirka 3000 mennesker. I Norge er det skytespor etter muslimsk fanatisme på jødenes synagoge i Oslo.

I Storbritan­nia nekter muslimer å integreres, og det fins flere ti-talls «no-go» soner inne i storbyer, der Sharia-loven gjelder. Muslimene nekter å anerkjenne britisk lov. Liknende tilstander fins i Malmö og i andre europeiske storbyer.

Faktum er at fanatikern­e styrer Islam. Det er de som globalt står for de fleste voldsepiso­dene. Det er de som systematis­k dreper kristne eller folk fra fremmede stammer i Afrika. Gradvis tar de kontrollen over deler av kontinente­t i islamske erobrings-

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway