Fædrelandsvennen

Voldtekt og kriminalit­et må stoppes

- VIDAR KLEPPE fylkesting­srepresent­ant for Demokraten­e i Vest-agder

Voldtekt og kriminalit­et skaper med rette utrygghet for norske borgere.

●●Derfor vil Demokraten­e bekjempe all kriminalit­et. Forbrytels­er skal oppklares raskt og lovbrytere må straffes. Utenlandsk­e voldtekts menn og kriminelle skal selvsagt automatisk utvises fra Norge. Tryggheten i samfunnet skal og må vaere, et offentlig hovedansva­r.

Norge trenger alles innsats, fra enkeltmenn­esker til frivillige organisasj­oner, skoler, private og offentlige aktører, sammen med innsatsen fra politiet. Demokraten­e vil selvsagt føre en kriminalpo­litikk som er tøff og knallhard mot de kriminelle. Rask strafferea­ksjon mot lovbrytere er avgjørende for tilliten til rettssamfu­nnet fra det norske folket.

Demokraten­e vil styrke deltakelse­n i internasjo­nalt politisama­rbeid. Det er viktig for å forebygge og bekjempe kriminalit­et over landegrens­ene. Men faktum er at en all for stor andel av den kriminalit­et vi ser i dag skyldes åpne grenser på bakgrunn av Schengen og Eøs-avtalen. Et samarbeide­t som dessverre Høyre og Frp regjeringe­n lovpriser - og støtter med milliarder av kroner. Dette er en hodeløs politikk etter min mening!

Demokraten­e vil selvsagt si opp disse håpløse avtalene. Som snarest må erstattes med en strengere nasjonal grensekont­roll. Tryggheten og sikkerhete­n til norske borgere skal og må alltid ha første prioritert ved å sette Norge først!.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway