Fædrelandsvennen

Det er så lite som skal til!

- MALIN RYSSTAD

Smil til noen på gata. Gi noen en kompliment.

●●Send en melding, et kort eller brev i posten til noen du er glad i. Spør om noen vil stå under paraplyen din på busstoppet når det regner. Tilby noen setet ditt på bussen når du egentlig ikke trenger det selv. Si takk for turen til bussjåføre­n. Hjelp noen med barnevogne­n. Gi noen en god klem.

Ta kontakt med noen du ikke har snakket med på lenge og spør hvordan det går. Spør om noen har lyst til å vaere med på et arrangemen­t eller en aktivitet som du tenker å dra på. Hold døren oppe for de som kommer etter deg. La noen gå foran deg i køen. Si «ha en fin dag!” til dem som sitter i kassa på butikken.

Skriv en melding til den du tenker på når du ser noe som minner deg om personen. Når noen gjør noe bra- si ifra om at “dette var du flink til!”.

Send en melding eller e-post til noen du har merket deg, og fortell hvor bra du syntes feks. talentet, sangen, opptreden, boken, podcasten eller artikkelen til personen er. Dra på overraskel­sesbesøk eller inviter venner og familie på middag ... Det er så mange muligheter for å gjøre noe hyggelig for andre, det er noe vi alle burde ta oss tid til.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway