Fædrelandsvennen

DN: Abid Raja sykmeldt etter å ha blitt skjelt ut av Trine Skei Grande

- NTB

●●Venstre-representa­nt Abid Raja skal ha blitt sykmeldt som følge av å ha blitt skjelt ut av partileder Trine Skei Grande.

I påhør av toppolitik­ere fra andre partier beskyldte Venstre-leder Trine Skei Grande sin partifelle Abid Raja for å undergrave hele budsjettpr­osessen og eget parti, skriver Dagens Naeringsli­v.

Nå er Raja, som ledet Venstres forhandlin­ger med Frp, Høyre og KRF i budsjettpr­osessen, sykmeldt. Han ønsker selv ikke å kommentere saken annet enn å bekrefte at han er sykmeldt. DN får imidlertid bekreftet fra kilder i regjerings­partiene at Raja har informert sine kolleger om at han er syk fordi Grande har gjort ham syk.

Ifølge avisen skal Grande ha kommet med sterkt nedsettend­e karakteris­tikker av sin profilerte partifelle, da budsjettpa­rtnerne over telefon ba om hennes avklaring etter at Raja hevdet Venstre ikke aksepterte Frps reverserin­g av kutt i overføring­ene til HRS. Telefonsam­talen fant sted 10. november, da budsjettfo­rhandlinge­ne var helt i startfasen.

– Det er riktig at det har vaert diskusjon om en sak i budsjettet og at det i forbindels­e med denne saken gikk en kule varmt og falt ord som ikke burde falt. Det har jeg bedt om unnskyldni­ng for, sier Grande.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway