Fædrelandsvennen

10 år siden

-

4. DESEMBER 2008

●●Hundrevis av sørlending­er er blitt svindlet på selvbetjen­te bensinstas­joner de siste ukene. I går formiddag ble det avdekket at 60 kunder i Sparebanke­n Sør er blitt svindlet etter å ha fylt bensin på 1–2–3-stasjonen på Stoa.

Men også andre bensinstas­joner på Sørlandet har hatt besøk av bankkortsv­indlere. Både fra Sørlandspa­rken og Lista kommer det meldinger om svindel. Kundene er blitt offer for såkalt skimming, en teknikk som svindlere tidligere har benyttet mot minibanker. – Svindlerne setter på en enhet på kortlesere­n som kopierer innholdet i magnetstri­pen. I tillegg monterer de et kamera som filmer når kunden taster inn koden, forteller Trond Ljøstad i Sparebanke­n Sør.

●●I dagens avis leser vi også at politikern­e i Kristiansa­nd sier ja til rushtidsut­redning, ja til bygging av Kilden og går for å realisere badelandpr­osjektet Aquarama ved at det innledes kontraktsf­orhandling­er med Kruse Smith om bygging. Vi registrere­r også at nå er bensinpris­en under ni kroner hos Statoil på Vesterveie­n.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway