Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

4 år

Benedicte Pedersen

Larsson, Kristiansa­nd. Gratulerer med 4-årsdagen til vår herlige sjarmør og verdens beste storesøste­r, Benedicte. Du er morsom, omsorgsful­l og du sprer så mye glede. Vi gleder oss til å feire deg, skatten vår! Gode klemmer.

1 år

August Kolstad, Kristiansa­nd. Hipp hurra for solstrålen vår som fylte 1 år 9. desember. Vi elsker deg! Klemmer fra mamma, pappa og Pipp.

4 år

Benedicte Pedersen

Larsson, Hånes, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for godjenta vår Benedicte som blir 4 år 11. desember. Vi er veldig glad i deg! Stor klem fra besta og bestefar.

3 år

Marcus J. Gundersen, Flekkerøy, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for den tøffeste gutten som blir 3 år i dag.vi gleder oss til fest og kake. Vi er veldig glad i deg. Store klemmer fra mamma, pappa, Benedicte, Fredrick, Marielle og Johannes.

3 år

Linnea Holte Svindland, Kristiansa­nd.

Hipp hurra! Verdens fineste Linnea fylte 3 år på lørdag. Du er en solstråle. Vi er utrolig glad i deg! Mange bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og Jonas.

2 år

Tindra Kristina Brovig

Gunnersen, Lillesand. Hipp hurra for verdens beste Tindra Kristina som fyller 2 år i dag. Du er fantastisk god, snill og full av liv. Store klemmer fra Maria, Julia, Noah, Malin, mamma og pappa, farfar, Munkemor og Munkefar.

2 år

Marius Ståhl Buås, Strai, Kristiansa­nd. Vår lille glade ramp fylte 2 år i går, 10. desember! Ikke en eneste dag er kjedelig med deg! Vi er så glade i deg. Stor klem fra storebror Inge, pys, pappa og mamma!

1 år

Line Pettersen, Gjerstad.

Hurra for Line! Bursdagskl­em fra Mathea, Margrethe, tante og onkel i Tromsø, oldemor på Nodeland, besta og bestefar i Finsland.

1 år

Line Pettersen, Gjerstad.

Line fyller 1 år 11. desember. Hipp hurra for deg. Vi er veldig glad i deg. Klem fra Mari, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway