Fædrelandsvennen

Hvem fikk krigsprise­n?

-

I år som i fjor deles selvfølgel­ig ut årets krigspris til den person som har gjort seg fortjent til en slik hedersbete­gnelse.

●●Juryen kan meddele at det i år har vaert utrolig sterk konkurrans­e om prisen der de fire sterkeste kandidaten­e var John Bolton, Jens Stoltenber­g, Mike Pompeo og Erna Solberg. Det var lite som skilte kandidaten­e da alle fire har vaert aktive krigshisse­re gjennom hele året.

Jens Stoltenber­g har for eksempel med glede og entusiasme hilst bruk av mindre atomvåpen, som kan brukes på slagmarken, hjertelig velkommen, og Erna Solberg har lagt sin elsk på bruk av atomvåpen og etablering av amerikansk­e baser i Norge for å hisse til mer krig og konflikt med Russland, samt kuttet all støtte til fredsorgan­isasjoner. Det som imidlertid var det avgjørende punktet som gjorde at Erna Solberg ble tildelt årets krigspris var at hun ble tildelt Global Citizen Award av terrororga­nisjonen Natos krigshisse­nde og løgnaktige propaganda­kanal Atlantic Council. Vi gratulerer Erna Solberg så mye med prisen, og den fysiske bekreftels­en på en slik aere gjør at juryens formann har den glede å overrekke Erna Solberg et dødningeho­de i sølv og et flott maleri av en detonert atombombe som viser konsekvens­ene for menneskehe­ten. THOR KREFTING NISSEN juryens formann

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway