Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

1 år Erle Nielsen Skjaevelan­d,

Kristiansa­nd.

Vår lille sjarmør og edderkopp fylte 1 år i går, 14. desember. Du gir deg aldri og får det meste til. Gratulerer med dagen, lille skatt. Bamsekos fra storesøste­r Julia, mamma og pappa.

75 år Egil Haegeland, 1 år Julian Herlofsen,

Kristiansa­nd.

Vår lille sprudlegut­t og storsjarmø­r, Julian, fyller 1 år i dag, 15. desember. Bursdagskl­em fra mormor, Moffen, tante Linn, onkel Stig og Dedda. Grim, Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår snille, gode, hjelpsomme og ungdommeli­ge mann, far, svigerfar, bestefar og oldefar som fyller 75 år i dag! Vi setter utrolig pris på deg og er veldig glad i deg.

80 år 2 år Mille Bratseth,

Lillesand.

Kjaere Mille! Gratulerer så mye med 2-årsdagen, 16.12.18. Du er ei tøff og herlig jente som vi er så glade i. Klemmer fra mamma og pappa.

Anne-marie Turøy Pedersen, 5 år Eline Lynghaug Rugholm,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 5-årsdagen din i dag, Eline. Klem fra mormor og morfar. Høvåg, Lillesand. Vi ønsker å gratulere vår spreke mor, svigermor og bestemor med de første 80 år i dag. Vi setter stor pris på deg og ser fram til å feire dagen med deg.

90 år Magne Svensson, 6 år Aksel Elias Moseid,

Kristiansa­nd.

Vår gode og fine gutt, Aksel Elias, fyller 6 år 16. desember. Klem og et stort hurra fra mamma og pappa. Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med den store dagen, kjaere far. Du er en fantastisk person og vi er utrolig glade i deg! Det blir så stas å feire deg i kveld. Stor klem fra hele gjengen.

30 år Tonje Marie Johannesse­n,

Kristiansa­nd/arendal. Hipp hurra og gratulerer så mye med dagen til skjønne, gode minstebåne­t vårt,som fyller 30 år 16. des. Vi er veldig glad i deg. Ha en super dag. Klemmer mamma, pappa, Nina Therese, Lene og resten av familien.

65 år Jan Arild Suvatne,

Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med 65-årsdagen. Klem fra barn og barnebarn.

70 år Jan Birger Helgeland,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for jubilanten som fyller 70 år 21. desember. Vi gleder oss alle til å feire deg i kveld, 15. des. Mange bursdagskl­emmer kommer fra dine søsken og barn med familier, og dine tre barnebarn.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway