Fædrelandsvennen

Mikrogrunn­stoffet fluor

-

Hvorfor gjemmes tannpastat­ubene som ikke inneholder fluor, langt nede i en skuff, under de tubene som inneholder fluor?

●●Ja, slik blir alle lurt av helsevesen­et, for dette er tilfellet på apoteket i Søgne.

Mesteparte­n av den norske befolkning lider under inntak av fluor, slik som sauene på Sunndalsør­a og hjorten i Årdal.

I Belgia har de forbudt fluor til mennesker, og takket vaere Stortinget nektet den gang helseminis­ter Karl Evang å innføre fluor i drikkevann­et i Norge i 1975.

Slå opp på nettet om sykdom på hjort i Årdal i Sogn, så kan du se noe helsevesen­et ikke ønsker å se, og som heller ikke du ønsker å bli rammet av.

Jeg har studert fluor fra 1960, og undervist i alle ulike naturfag, det inkluderer helselaere, grunnstoff­er, hagebruk og arvelaere. Ute i naturen ser vi det vonde som skjer med planter og dyr. Dersom du skal leve sunt, må vi spise fra den nederste naeringskj­ede, eks. bardehvalk­jøtt, sild, poteter og gulrot.

Du kan ha fluor i borvann og brønnvann. Hvis helsevesen­et i tillegg gir fluor, kan det gå galt!

En mor sa her om dagen at barna hadde fått blå striper på tennene. De hadde fluor i drikkevann­et. Det kan gå så galt at tennene blir mørke, noe vi ser hos nevnte sau og hjort. Nå må det reageres på det økonomisk drevne tannhyster­iet som helsevesen­et represente­rer.

Det eneste fornuftige er å kutte ut alt som har med fluor å gjøre. EINAR RUUD

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway