Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

1 år Ella Pilar Festvågmun­iz,

Kristiansa­nd. Go'jenta vår fyller sitt første år i dag. Mamma, pappa, storebror, bestemødre, bestefar, tanter og onkler, grandtante og grandonkel gratulerer så masse med dagen.

11 år Thilo Alme,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra – vi har en 11-åring i huset! Grattis med dagen, kuleste, lureste, snilleste minstemann Thilo! Vi bare digger deg! Hilsen Julian, mams og paps.

70 år Knut Bakken,

Kristiansa­nd. Min gode venn og vår kjaere far fyller 70 år i dag, 20. desember. Vi gratulerer!

1 år Iben E. Zachariass­en,

Kristiansa­nd.

Hipp Hurra for fineste Iben som er 7 år i dag! Gratulerer med dagen, ønsker deg en gøy feiring med vennene dine i dag. Klemmer fra farmor og farfar.

70 år Aud Ellingsen,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra og gratulerer med 70-årsdagen til vår kjaere gode og spreke mor og bestemor. Vi setter stor pris på deg, og er så glad i deg. Stor bursdagskl­em fra hele familien.

1 år Emilie og Mathias Homme Grindheim,

Kristiansa­nd.

Kjaere Emilie og Mathias, gratulerer så mye med 1-årsdagen. Mange klemmer fra mamma og pappa.

70 år Eva Rimstad,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for jubilanten som fyller 70 år i dag, 20. desember. Vi er kjempeglad i deg og gleder oss til å feire deg! Klemmer i fleng fra din mann, dine barn, svigerbarn og barnebarn.

2 år Mina Øivand Lende,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 2-årsdagen til vår lille prinsesse den 19. desember! Stor bursdagskl­em fra mamma og pappa.

2 år Amalie Tveit Finsådal,

Marnardal.

Hipp hurra for jenta vår som fylte 2 år i går. Du er en solstråle som sprer utrolig mye glede og omtanke. Vi er kjempeglad i deg og stolte av deg. Stor klem fra pappa, mamma og lillebror i magen.

4 år Maria Salvigsen,

Audnedal.

Vi vil gratulere den blide og gode jenta vår, Maria, som fyller 4 år 20. desember. Vi er veldig glade i deg! Klem fra Jakob, mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, Tei, Sessa og Pus.

10 år Erik Hovstad Båsland,

Kristiansa­nd.

Erik fylte endelig 10 år i går, 19. desember. Gratulerer med dagen! Du er en skjønn, livlig og kreativ gutt som vi er veldig stolte av. Masse klemmer fra Emma Helene, Johanne, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway