Fædrelandsvennen

Mick Priest ferdig i Start

- KRISTIANSA­ND TEKST: STEFFEN STENERSEN steffen.stenersen@fvn.no

Mick Priest er ferdig som assistentt­rener i Start.

Det bekrefter klubben på sine nettsider. Der står det å lese at klubben og Priest har blitt enig om å avslutte samarbeide­t.

– Det har vaert oppturer og det har vaert nedturer. Jeg har laert mye, jeg har møtt mange fantastisk­e mennesker og jeg og familien har blitt veldig glade i byen. Så det har vaert en veldig fin erfaring for meg, sier Priest.

Engelskman­nen kom til Start samtidig med sportslig leder Torkristia­n Karlsen høsten 2017. De to hadde jobbet sammen i Israel før de kom til Start.

Priest har vaert inne som midlertidi­g hovedtrene­r to ganger. Både da Steinar Pedersen og Mark Dempsey måtte gå.

– Mick har gjort en veldig god jobb for klubben i den perioden han har vaert her. Han har vaert ekstremt profesjone­ll og dedikert. Vi vil virkelig takke ham for den innsatsen han har lagt ned, og vi ønsker ham lykke til videre i karrieren, sier Christophe­r Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm til klubbens nettsider.

Priest har vaert i trenerteam­et til Kjetil Rekdal sammen med Joey Hardarsson og Morten Tandberg. Priest var i flere kamper i fjor høst ikke på benken til Start under seriekampe­ne.

 ?? FOTO: REIDAR KOLLSTAD ?? Mick Priest flytter hjem til England etter halvannet år i Start.
FOTO: REIDAR KOLLSTAD Mick Priest flytter hjem til England etter halvannet år i Start.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway