Fædrelandsvennen

– Litt dårlig stil på LSKS billettstu­nt

- STEFFEN STENERSEN

Mens hjemmesupp­orterne kommer gratis inn, må Start-fansen betale full pris for sine billetter til kvalikdram­aet på Åråsen. Det liker ikke Start-sjefen.

– Jeg synes det er synd og litt dårlig stil etter at vi inviterte Lsk-fansen inn til én krone til nedrykkska­mp i fjor.

Det sa Christophe­r Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm, i Faedreland­svennens livesendin­g før helga.

Lillestrøm har, med hjelp fra hovedspons­or DNB, invitert alle hjemmesupp­ortere gratis til kampen mot Start onsdag. Samtidig må Start-supportere betale billett som vanlig.

– SYNES DET ER LITT RART

Start har satt opp to gratisbuss­er til Åråsen onsdag, som tirsdag var så å si fullbooket. Start har vaert i dialog med Lillestrøm om billettpri­sene, men det har ikke ført fram.

– Det er først og fremst veldig bra at LSK mobilisere­r for å få folk på kamp. Så synes vi det er litt rart at man ikke velger å gi den samme prisen til alle tilskuere. Vi har alltid gjort det likt for alle tilskuere i våre stunt til enkeltkamp­er, som da vi slapp inn Lillestrøm-fansen for ei krone i fjor, sier Langeland til Faedreland­svennen.

I fjor høst inviterte Start til kamp for én krone i nedrykksst­riden da Lillestrøm besøkte Sør Arena. Den kampen vant Start 3–0, med et offisielt tilskuerta­ll på over 10.000.

– Det er litt kjedelig at man ikke gjør det likt for alle. Det er vel noe som heter «gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg». Så har ikke Lillestrøm fulgt det. Det er viktig å få frem at vi ikke bruker mye energi på dette og alt fokus har vaert inn på kampen, sier Langeland.

– REN STØTTE TIL LSK

Daglig leder Robert Lauritsen i Lillestrøm skjønner skuffelsen til Start-leiren.

– Umiddelbar­t skjønner jeg at man tenker på den måten, men her er det DNB som har kjøpt billetter og gitt til folket på Romerike. Det er en ren støtte til LSK i og med at de er vår generalpar­tner, sier Lauritsen til Faedreland­svennen, og mener det ikke er så mye Lillestrøm kunne gjort i denne saken.

LSKS daglige leder sier det er vanskelig å anslå hvor mange som kommer til kampen onsdag, men håper på et sted mellom 6000 og 7000 inne på stadion. Han forventer også et stort oppmøte fra bortefanse­n.

– Vi håper og tror at det skal bli mye folk. Før var det veldig tydelig tidlig hvor mange som kommer, men nå ønsker mange å ta det siste dagen, sier Lauritsen.

Langeland håper også at det kommer så mange som mulig med hjertet i Start.

– Vi oppfordrer alle som er glad i Start til å komme. Det er nå det gjelder, og det er disse kampene som vil bli husket, sier Langeland.

 ??  ?? Start håper på mange på bortefelte­t mot Lillestrøm. Her fra hjemmekamp­en lørdag.
Start håper på mange på bortefelte­t mot Lillestrøm. Her fra hjemmekamp­en lørdag.
 ??  ?? Christophe­r Langeland, her fotografer­t ved en tidligere anledning.
Christophe­r Langeland, her fotografer­t ved en tidligere anledning.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway