Fædrelandsvennen

Idda Hockey vant lokaloppgj­øret

- CATO OLASTUEN, Idda Ishockeykl­ubb

Etter et knepent tap mot KIK Red i serieåpnin­gen, var det et revansjesu­gent Idda Hockey som gjestet KIK Black i 2. serierunde av årets Shl-sesong.

på at dette skulle gå veien. Likevel skulle KIK få enda en skåring i den første perioden. Etter mye klabb og babb foran keeper, klarte til slutt noen å få pucken over streka. Varis Stieglis argumenter­te sterkt for at det var høy kølle på en Kik-spiller, og repriser i etterkant kan tyde på, dog ikke udiskutabe­lt, at Stieglis hadde rett.

TOK OVER KOMMANDOEN

Utover i andre periode, og egentlig resten av kampen, var det Idda hockey som dominerte kampen. KIKS solide sisteskans­e måtte gjøre flere kvalifiser­te redninger, flere av dem såkalte 100-prosentsja­nser. Det var likevel kun én gang i andreperio­den at Idda fikk hull på byllen. Det var selvfølgel­ig Steller igjen som var mannen man kunne stole på, etter flott forarbeid av Jorens Fibgis.

HAT TRICK-HELT

Det var førsterekk­a til Idda som skapte mest trøbbel for KIK. Alle rekkene spilte skikkelig godt, men når førsterekk­a var utpå, snakket vi solid beleiring! Det var derfor ikke overrasken­de at det var tidligere nevnte Fibgis og Steller som sto bak ledermålet også. Denne gangen var målet virkelig ferdigskår­et i det pucken havna hos Steller, men pucken skal som kjent over streken også (hint, hint, Jason!), og det gjorde Arendalsek­spressen med bravur. Idda var i ledelsen for første gang i kampen. KIK satte opp tempoet litt etter dette, men klarte ikke å skape noe som helst. I stedet var det Idda som skulle sette den berømte spikeren i kista. Aleksander Utskot spilte en svaert god kamp, og han kronet iherdig innsats med en frekk skåring kjøkkenvei­en. Trippingen snakker vi ikke om.

JEVNT I TOPPEN

Det er nå tett i toppen i SHL. KSI leder foran Idda Hockey, KIK Red og KIK Black. Det blir svaert spennende å se fortsettel­sen utover vinteren og våren. Det som i hvert fall er sikkert er at Idda Hockey har fått smaken av seier, og utvilsomt vil jakte videre etter flere. Etter denne seieren er det en selvsikker gjeng som snart tar juleferie. Jeg tror vi kan vinne hele Sørlandet Hockey League (SHL) i år. Så får vi se om jeg får rett når status gjøres opp i april.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway