Fædrelandsvennen

❞ Moro å få matchet seg mot det beste laget fra Sørlandet.

Simen Aanonsen (20) gikk fra Jerv til Vindbjart for å skyte fart i karrieren. Nå hevder Vindbjart-trener Steinar Skeie at større klubber jakter midtbanesp­illeren.

-

– Dette blir kjempegøy. Det er moro å få matchet seg mot det beste laget fra Sørlandet og spille sammen med spillere fra andre klubber. Dette ser jeg fram til, sier Simen Aanonsen.

Vindbjarts midtbanesp­iller kommer fra en god sesong under Steinar Skeie i Vennesla, og er nå en av 13 som er tatt ut i troppen til Sørlandsla­get som skal møte Start 24. januar.

DISSE ER TATT UT SÅ LANGT

De første 13 er tatt ut av Starts sportslige avdeling, som har valgt følgende spillere:

● Christoffe­r Braastrup Andersen (Vindbjart) ● Andreas Olsvoll (Fløy) ● Sondre Nordhagen (Vindbjart) ● Mathias Laudal (MK) ● Peter Reinhardse­n (Klubbløs) ● Henrik Andersen (Fløy) ● Simen Aanensen (Vindbjart) ● Conrad Wallem (Arendal) ● Emil Pedersen (Vindbjart) ● Joacim Holtan (MK) ● Sondre R. Kristianse­n (Express) ● Vegar Landaas (MK)

● Olav Hovstad (Express)

– Det ser ut som et spennende lag, med noen spillere vi kjenner ganske godt og noen som blir mer nye bekjentska­per, sier Start-trener Joey Hardarson.

– UTROLIG VIKTIG

Blant dem er altså Simen Aanonsen. Den høyreiste midtbanesp­illeren slet med å få tillit i 1. divisjon i Jerv og kamphverda­gen var stort sett i 4. divisjon. Det fikk ham til å skifte beite til Vindbjart. Der har han nytt stor tillit og vokst som spiller.

– Det har vaert utrolig viktig for utviklinge­n min. Det er ekstrem forskjell å spille 4. divisjon og spille for Vindbjart i 3. divisjon. Det føles som jeg har tatt et stort steg, sier Aanonsen som spilte 21 kamper for Vindbjart i fjor.

Som får gode ord med seg fra trener Skeie også.

– Han var 19 år i fjor, men spilte som en rutinert 30-åring. Simen er en generelt oppegående og intelligen­t gutt som er veldig åpen for innspill. Mentalt sett har han det som skal til for å bli toppspille­r. Så er spørsmålet om fotballen står så høyt at han vil bruke all sin tid på det, sier Skeie.

Det er det som er spørsmålet for Aanonsen. Akkurat nå handler alt om fotballen, men til høsten er planen å studere. Velger han å

 ?? FOTO: STIAN BØE ?? Simen Aanonsen (med krøller) er blant dem som er tatt ut på Sørlandsla­get, etter en fin sesong med Vindbjart i fjor. Emil Pedersen (bak, t.v.) er også blant de utvalgte til å spille kampen 24. januar.
FOTO: STIAN BØE Simen Aanonsen (med krøller) er blant dem som er tatt ut på Sørlandsla­get, etter en fin sesong med Vindbjart i fjor. Emil Pedersen (bak, t.v.) er også blant de utvalgte til å spille kampen 24. januar.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway