Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

1 år

Henrik Tollan

Helleren, Kristiansa­nd. Gratulerer med 1-årsdagen 22. mai. Du er alles tøysekopp, sjarmør og solstråle. Du er en stor glede for hele familien og vi gleder oss til selskap i morgen. Klem fra farmor og farfar.

8 år

Ida Andås Kolstad,

Birkeland. Gratulerer med dagen til vår spretne og turglade jente! Du er ei omsorgsful­l og gøyal storesøste­r Vi gleder oss til å feire deg. Klemmer fra Nora, Tonje, mamma og pappa!

2 år

Thea og Frida Grindheim Rønholt,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Thea og Frida som fyller 2 år i morgen søndag 24. mai. Håper dere får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Laeringver­kstedet barnehage Bispegra.

8 år

Frøya Tollisen Brekke,

Bergen. Gratulerer med dagen til kloke, snille, blide Frøya som fyller 8 år 24. mai. Vi savner deg og gleder oss til vi kan treffe deg igjen. Bursdagskl­em fra mormor, morfar og oldemor i Kristiansa­nd.

10 år

Lukas Godtfredse­n,

Haegeland. Gratulerer med 10-årsdagen kjaere Lukas. Du er en flott gutt og vi gleder oss til å feire dagen med deg på hytta. Masse hilsen fra bestemor og bestefar.

3 år

Simon Daniel Try Repstad,

Søgne, Kristiansa­nd. Gratulerer masse med dagen i morgen til blide, gode, fine, Simon Daniel. Mange klemmer fra bestemor og bestefar på Tangvall.

14 år

Jonathan Berntsen

Aadnøy, Nodeland.

Vi vil gratulere vår kjaere Jonathan Berntsen Aadnøy med 14-årsdagen som er i morgen 24. mai. Hilsen fra Ida, Henrik, Mathias, mamma, pappa, tante Siri, onkel Atle, tante Lone, Theo, mormor og morfar.

4 år

Olivia S. Aslaksen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen imorgen 24. mai. Vi er så glad i deg skjønne jenta vår. Klemmer fra mamma, pappa, Emma, bestemor, bestefar og farmor.

80 år

Grethe Sannes,

Kristiansa­nd. Verdens beste mamma, svigermor, bestemor og oldemor fyller 80 år, i morgen. Gratulerer med din store dag! Vi er uendelig glad i deg og håper dagen blir like strålende som du! Klem fra alle dine!

4 år

Mileah Løland,

Konsmo. Hipp hurra for Mileah, jenta vår som fyller 4 år 24. mai! Du er ei fantastisk jente som er full av energi, godhet og kjaerlighe­t. Vi er kjempeglad­e i deg! Stor klem fra Noah, mamma og pappa.

90 år

Borgny Olafsen,

Lund, Kristiansa­nd. Borgny Olafsen fyller 90 år i morgen, 24. mai. Familiene på Hurum, Hundvåg og Tveit gratulerer så mye med dagen!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway