Fædrelandsvennen

50 år siden

-

FREDAG 29. MAI 1970

● Meglingsfo­rslaget i tariffoppg­jøret mellom LO og NAF er vedtatt med stort flertall, og når Lo-formannen, Tor Aspengren ved middagstid i dag legger fram resultaten­e av uravstemni­ngen for riksmeglin­gsmann Preben Munthe, vil han, etter det Arbeiderbl­adet har grunn til å tro, kunne fortelle at nesten 65 prosent av Lo-medlemmene som har brukt sin stemmerett har sagt ja til forslaget. Bortsett fra Grafisk Forbund har alle forbundene sagt ja.

● Det er dagen før dagen på «Fregatten». Egentlig burde man kunne snakke om stabelavlø­pning, og i dag er det dagen før dagen på Hotel Fregatten. I morgen åpner man det meste av hotellet, og gjester er invitert. Fregattens unge ledelse tar ikke sikte på å dekke et hotell- og restaurant­behov i byen som ennå synes udekket, i restaurant­en håper man på å få et voksent publikum, og man inviterer til maritimt miljø.

● Kommunesty­ret i Åseral skal lørdag behandle planen om ny skole i Bordalen. Ordfører Tom Kaddeberg regner med prosjektet til 2,5 millioner vil bli godkjent.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway