Fædrelandsvennen

Til salgs for 25 millioner

Eiendommen Østre Kaldvell 15 i Lillesand ble denne uka lagt ut for salg. Salget er en del av boet etter investoren Andreas Ove Ugland, som døde i mars.

- CHRISTINA S. ØSTTVEIT

Eiendommen på Kaldvell i Lillesand ble lagt ut for salg onsdag.

Eiendommen på Kaldvell fra 1918, ble lagt ut for salg onsdag. Prisantydn­ingen er satt til 25 millioner kroner.

– Dette er en unik eiendom, med mange spesielle faktorer og en stor tomt. Det er et stort, herskapeli­g hus og de er det jo ikke så mange av. I tillegg har de bygd dette annekset som er veldig stort til å vaere et anneks, sier eiendomsme­gler Gustav J. Saedberg i Privatmegl­eren Saedberg & Lian til Faedreland­svennen.

Det var Lillesands­posten som først omtalte saken.

Østre Kaldvell 15 ligger skjult fra veien, ikke langt fra Kaldvellfj­orden.

– Eiendommen har ligget ute på markedet i to døgn og har allerede 68.000 klikk på finn.no. Det er helt ekstremt. Her er det nok mange som har gått tur i naerområde­t og fått et gløtt av eiendommen, som har vaert nysgjerrig­e på hvordan den ser ut innvendig, sa Saedberg fredag.

Tomten er på 21 mål og inneholder et bolighus på 574 kvadratmet­er samt et anneks på 255 kvadratmet­er. Her finnes det blant annet svømmebass­eng, jacuzzi og treningsro­m.

Salget av Østre Kaldvell 15 er en del av boet etter investoren Andreas Ove Ugland, som døde i mars i år. Ugland kjøpte stedet i 1977.

– Hvem er i målgruppa for en slik eiendom?

– Prisantydn­ingen gjør at den har en begrenset målgruppe. Her handler det om dem som vil ha det ekstraordi­naere, som ikke finnes andre steder. Vi ser at folk som bor i større byer eller i utlandet, som har en større kapital, ønsker å sikre seg slike steder, sier eiendomsme­gleren.

Han forteller videre at de allerede har fått noen henvendels­er.

 ?? FOTO: SONDRE TRANSETH ??
FOTO: SONDRE TRANSETH

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway