Fædrelandsvennen

Kvinne siktet etter påkjørsel

- HILDE WØHNI JOAKIMSEN

Kvinnen som kjørte på 2-åringen ved en barnehage i Arendal torsdag, er siktet for uaktsom kjøring.

ARENDAL

Tilstanden til den to år gamle gutten, som torsdag ettermidda­g ble påkjørt på en parkerings­plass utenfor en barnehage i Arendal, betegnes som kritisk.

AVHØR

Gutten ble først kjørt til sykehuset i Arendal, og deretter brakt til Oslo hvor han er er innlagt på intensivav­delingen ved Oslo universite­tssykehus.

En kvinne er siktet etter vegtrafikk­loven paragraf 3 for uaktsom kjøring.

– Vi er i gang med avhørene, og siden vi tok beslag i bilen i går, har kvinnen nå fått status som siktet. Teknikere undersøker nå bilen, og vi skal ta ytterlige avhør for å prøve å få belyst hva som har skjedd, sier politiadvo­kat ved Agder politidist­rikt Vanja Bruvoll.

Det var TV2 som meldte om siktelsen først.

Hendelsesf­orløpet fremstår fortsatt som uavklart og uoversiktl­ig, opplyser politiet.

SONE FOR HENTING

– Ulykken har skjedd i sonen der foreldre leverer og henter barn ved barnehagen. Det er ingen indikasjon­er på at det er en forbindels­e mellom den kvinnelige sjåføren og barnet som ble påkjørt. Dette er ikke barnets mor, sier Bruvoll.

Politiet foretar tekniske undersøkel­ser av den siktedes bil. På taktisk nivå foregår det avhør av siktede, og kartleggin­g av eventuelle vitner til hendelsen.

– Vi fikk melding om ulykken klokken 15.32 torsdag ettermidda­g, og det er vanskelig lysforhold på dette tidspunkte­t. Vi vet ikke om dette har noe med ulykken å gjøre. Avhør og tekniske undersøkel­ser vil trolig føre oss naermere et svar på hva som skjedde, sier Bruvoll.

 ??  ??
 ?? FOTO: ERNEST BOSWARVA ?? Den to år gamle gutten ble påkjørt her, på parkerings­plassen like ved en barnehage i Fredens Vei i Arendal torsdag.
FOTO: ERNEST BOSWARVA Den to år gamle gutten ble påkjørt her, på parkerings­plassen like ved en barnehage i Fredens Vei i Arendal torsdag.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway