Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

2 år

Olivia Lou Bye Sørensen, Kristiansa­nd. Hipp hurra! Vår kjaere, skjønne Olivia Lou fyller 2 år, 6. desember! Klem fra alle oss som er så glade i deg!

8 år

Emil Lislevand,

Konsmo, Lyngdal. Hipp hurra for Emil som fyller år i dag, du er en gutt som vi er så glad i. Bursdagskl­emmer fra mormor og morfar. Håper du får en super bursdag.

3 år

Tiril Kile Eretveit,

Skarpengla­nd, Vennesla. Hipp hurra for denne skjønne jenta som har bursdag i morra søndag. Du sprer så mye glede og besta og bestefar er så glad i deg og elsker å vaere sammen med deg.

18 år

Emma Øvland Rygg,

Hortemo, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Emma som fyller 18 år i dag. Snart har du også «lappen». Gratulerer fra mormor og bestefar og resten av familien.

3 år

Sara Egeli, Flekkerøy, Kristiansa­nd. Hipp hipp hurra for Sara som fyller 3 år den 6. desember! Vi ønsker deg en super dag! Glad i deg. Hilsen mamma, pappa, David og tante.

18 år

Sunniva Jåtoghanse­n, Kristiansa­nd. Sunniva ble 18 år 3. desember og Flex 9 år 1. desember. Vi gleder oss til feiringen. Vi er kjempe glad i dere. Mange klemmer og gratulasjo­ner fra bestemor og bestefar.

4 år

Ella Marie Drivdal-pedersen, Kristiansa­nd. Vår omsorgsful­le, stae, humoristis­ke og sprudlene Ella Marie blir hele 4 år. Du er sola vår! Klemmer fra mamma, pappa, Kristian og Emil.

6 år

Maja Sofie Grosvold,

Papa, Ungarn. Gratulerer med 6-årsdagen skjønneste Maja Sofie ! Skulle SÅ gjerne feiret sammen med deg. Vi er veldig glad i DEG gullet vårt . Klem mormor og far i Lillesand.

70 år

Terje Rike, Vennesla. Vi vil alle gratulere, Terje Rike, som på søndag 6. desember blir 70 år ung. Vi ønsker deg en riktig fin dag og håper du får en flott feiring med venner og familie. Hilsen fra kone, barn og barnebarn.

8 år

Emil Lislevand, Konsmo, Lyngdal. Grattis med dagen til Emil Lislevand, i Konsmo. Han fyller 8 år i dag. Mange hilsener fra tante, besta og besten på Solberg.

80 år

Jens Damsgaard, Kristiansa­nd . I morgen blir det kake! Du er engasjert, sosial, hjelpsom og morsom. Du har omsorg for alle rundt deg, er evig engasjert for menighet og organisasj­on. Grattis fra Britt, sønner, sviger- og barnebarn.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway