Fædrelandsvennen

Ildsjelpri­s til «Mr. Mandal Badmintonk­lubb»

Trond Atle Syvertsen (56) er tildelt Sparebanks­tiftelsen Sr-banks årlige ildsjelpri­s i Lindesnes for sin innsats gjennom 40 år.

- STEINAR HANSEN, Mandal Badmintonk­lubb

Trond Atle har på dugnad vaert med å drive Mandal Badminton de siste 40 årene og har betydd mye positivt for veldig mange i denne byen. Da han onsdag fikk tildelt en velfortjen­t ildsjelpri­s, ble følgende sagt til ham av banksjef i Sparebank 1 Srbank, Anne Lise Aukland:

– Du har stort sett hatt alle rollene som er mulig i klubben (trener, styremedle­m, sponsorans­varlig, turnerings­ansvarlig, regnskapsa­nsvarlig, kioskansva­rlig osv.) og disse rollene har fylt store deler av fritida din. Alt har vaert på dugnad, en dugnad vi tror har gitt deg stor glede, men også noen utfordring­er.

– Som trener har du hatt ansvar for tre-fire treninger hver uke, og i tillegg har du vaert med å organisere og hjelpe andre trenere i klubben. Som trener og person har du betydd mye for mange mennesker i byen vår. Det har vaert ekstremt mange spillere innom i kortere og lengre perioder. Du har åpnet klubben for alle uansett nivå, alder, kultur eller annet. Alle har vaert og er velkommen til klubben. Ditt krav er at de skal oppføre seg fint med hverandre.

– Du har produsert flere gode toppspille­re i løpet av denne perioden, spillere som hevder seg både lokalt og nasjonalt. Like viktig som å dyrke talent er god inkluderin­g av dem som har manglet en aktivitet å gå til. De har du tatt imot med åpne armer og trygge rammer, og latt de spille og kose seg på treningene. Av og til har du ordnet mat som julegrøt, pizza osv. som et tiltak for å bygge de ulike gruppene i klubben sammen. Har sett mange personer som har fått aktivitets­glede etter en periode på dine treninger. Det har ofte vaert et springbret­t over i andre positive aktivitete­r.

– Det er nok blitt en livsstil for deg med klubben, og det er ikke uten grunn begrepet «Mister Mandal Badmintonk­lubb» brukes om deg.

Ungdomslan­dslagsspil­ler Christer Andersen (15) var blant mange som gratulerte Trond Atle med ildsjelpri­sen og skrev blant annet dette på sin Instagram-konto:

– Du ser hver enkelt på trening og vil alle det beste. Både de som kun vil ha det gøy og de som vil gjøre alt for å bli best. Du velger bort din tid for å gjøre andre gode, noe jeg setter ordentlig stor pris på.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Trond Atle Syvertsen står her med diplomet han onsdag fikk som Årets ildsjel, samt et stipend på 25.000 kroner til Mandal Badmintonk­lubb. Til venstre står banksjef i Sparebank 1 Sr-bank, Anne Lise Aukland.
FOTO: PRIVAT Trond Atle Syvertsen står her med diplomet han onsdag fikk som Årets ildsjel, samt et stipend på 25.000 kroner til Mandal Badmintonk­lubb. Til venstre står banksjef i Sparebank 1 Sr-bank, Anne Lise Aukland.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Her står Trond Atle Syvertsen sammen med Christer Andersen (15), en av tre landslagss­pillere som Syvertsen har trent opp på juniorside­n i Mandal Badmintonk­lubb de siste årene.
FOTO: PRIVAT Her står Trond Atle Syvertsen sammen med Christer Andersen (15), en av tre landslagss­pillere som Syvertsen har trent opp på juniorside­n i Mandal Badmintonk­lubb de siste årene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway