Fædrelandsvennen

Det vi avviser, er globaliste­nes «samarbeid»

Håkon Skappel prøver fortvilet å forsvare globalisme­n mot sunn fornuft.

-

● Demokraten­e ønsker ikke «permanent stengte grenser» slik Skappel skriver om. Vi snakker om å kontroller­e grensene slik som de fleste av verdens land gjør. Og dette ble bare enda viktigere etter 2015, da Merkel suverent tilsidesat­te Schengen-avtalen og inviterte horder av unge krigføre menn uten avklart identitet til Europa.

Globalisme­n har skapt terrorkris­e, voldskrise, voldtektsb­ølge og ekstreme utgifter for europeiske land. Vårt naboland Sverige har rekord i drap, voldtekter og bombinger nå, og gjengkrige­ne eskalerer. Globaliste­ne har «beriket» Europas byer med andre lands konflikter. Hvis man ønsker mer av dette i Norge gjennom åpne grenser, så for all del, stem høyreblokk­en eller Ap-blokken.

Hvor har vi sagt at vi ikke ønsker samarbeid? For noe tøv! Det vi avviser, er globaliste­nes forkvakled­e form for enveis-«samarbeid», som innebaerer at EU bestemmer, og Norge adlyder. Globaliste­ne har gjort oss til en Eu-koloni – som dikterer lovene våre, krever at vi gir bort vannkrafte­n vår, ødelegger naturen vår med vindkraft, og på toppen krever at vi betaler for å tilgang til Eu-imperiets indre marked. Helt sykt!

Den slags har ingenting med «samarbeid» å gjøre. Det er en enveiskjør­ing. En slavekontr­akt. Frihet, handel og business har aldri vaert avhengig av overnasjon­alitet, uansett hvor stolt Skappel måtte vaere av sin form for «samarbeid». Demokraten­e vil bare ha balanse, og gjensidig respekt.

Og til slutt har globaliste­r alltid endeløst med penger til utlandet, EU, FN og klimahyste­ri, men aldri penger nok til Norge og nordmenn.

Takk, men Demokraten­e vil ikke vaere med i dette «gode selskapet».

Ja, vi skal lage bråk! For oss er det nemlig nok å passe på Norge, med fornuftig politikk vi vet virker. MAKVAN KASHEIKAL, sentralsty­remedlem for Demokraten­e

Innlegget er forkortet. Red.

 ?? FOTO: TORSTEIN BØE / NTB ??
FOTO: TORSTEIN BØE / NTB

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway