Fædrelandsvennen

Svar til hylekoret

Tenk at en samtale med enkelte bystyrekol­leger skulle føre til slike oppslag!

- ALF ALBERT, bystyremed­lem Demokraten­e

● Men kan man henge ut Demokraten­e eller noen av partiets representa­nter, er vel det i orden.

I pausen sto jeg sammen med enkelte representa­nter for KRF og diskuterte avstemming­en i saken som gjaldt Breimyrkry­sset. Det viste seg at i denne saken var Ap delt. Det merkelige var imidlertid at deres representa­nt fra Hellemyr hadde stemt imot.

Under valgkampen i 2019 ble alle de lokale partikandi­datene fra Hellemyr invitert til et folkemøte på Hellemyr skole. I dette møte svarte samtlige partier at dette var noe de gikk inn for. Dette krysset har vi nå ventet på i over 25 år!

Jeg har aldri snakket direkte med Aps representa­nt og har således heller aldri opptrådt bøllete overfor henne. Hun passerte oss riktig nok i pausen og kan ha oppfattet noe av samtalen.

Det som er riktig er imidlertid at jeg snakket med ordføreren­s rådgiver, Kenneth Mørk, senere. Til han uttalte jeg at denne stemmegivn­ingen var det motsatte av hva deres representa­nt hadde lovet Hellemyrs befolkning under valgkampen.

Siden dette har fått slike store oppslag, vil jeg anføre at de tilstedeva­erende under pausesamta­len foruten undertegne­de var Jørgen Kristianse­n, Tore Heidenreic­h og Ebbe Boel Pedersen. Disse er vel de som kjenner saken best. Det samme kan vel ikke sies om alle de øvrige og representa­nten for gammel gubbe, Hans-christian Vadseth.

Med dette avslutter jeg denne debatten.

 ?? FOTO: KJETIL REITE ??
FOTO: KJETIL REITE

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway