Fædrelandsvennen

Verdivalge­t

Først hjertelig takk til Dag Thorbjørns­en for det korrekte og avslørende innlegget (Har vi glemt den siste rødgrønne regjeringe­n?) han hadde i avisen 8/6. Har du ikke lest det, prøv å finne det, for det er absolutt verd å lese.

- HELGE NILSEN, Kristiansa­nd

● Det må ha vaert så bra at redaktøren valgte å sette det samme stykket inn 2 ganger på samme dag! Slå den!

Erna har vaert leder for dagens regjering i snart åtte år. De fleste, utenom sosialiste­ne, er enige om at de har gjort en meget god jobb. Ikke minst nå i det siste , vel 1 år, og den vanskelige tiden.

Til og med fra utlandet kommer anerkjenne­lsen. Men fra de rød-grønne og sosialiste­ne er det stort sett bare sutring og klaging. Er det noen som har fått med seg, om bare en smule, positiv omtale derifra?

Støre er jo hoved-sutreren. For en stund siden var det Freddy i østfylket, men nå har vi Kari i det nye storfylket. De følger opp så det holder.

«For lite og for sent» er det nye mantra-begrepet.

For de som har kristne interesser, er mange i kirken og andre frimenighe­ter enige om at de åtte årene med en rød-grønn og sosialisti­sk regjering var en stor ulykke for denne type bevegelse.

Til deg som deler det kristne ståsted, vil du virkelig også denne gang la din stemme gå til de røde? Hva med ny retning på abortloven? Hva med kristne friskoler som de røde vil ha bort så snart som mulig? Betyr ikke dette noe for deg?

Flere ting kunne nevnes, men bare dette burde vaere nok til å konkludere med at – nok er nok.

Mange, mange som er positive til de kristne verdier, utgjør faktisk en maktfaktor i vårt land. Derfor er det viktig at du ved høstens valg markerer at du er sterkt uenig i retning de røde har lagt opp til.

AP sier titt og ofte at de er det partiet som har flest kristne velgere(?). Om det er tilfelle er vanskelig å si, men ved kommende valg kan DU si ifra. Det er måten vi i vårt demokrati kan si ifra på.

Denne gang snakker vi om et virkelig VERDIVALG.

Lykke til med et gjennomten­kt valg denne gang.

 ?? FOTO: ANNIKA BYRDE ??
FOTO: ANNIKA BYRDE

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway