Fædrelandsvennen

– Jeg har ikke fått noe tilbud ennå

Martin Ramslands kontrakt med Start går ut ved nyttår. Spissen har ennå ikke fått et tilbud om kontraktsf­orlengelse, men Sindre Tjelmeland sier at han ønsker å ha med seg 28-åringen videre.

- TEKST: SHAYAN JALILIAN Shayan.jalilian@fvn.no

KRISTIANSA­ND

– Jeg har hatt mange samtaler med Sindre (Tjelmeland) etter at han kom, og vi har fått et bra forhold. Det er spennende å jobbe med ham, men jeg kan si så mye som at jeg ikke har fått noe tilbud ennå.

Det sier Martin Ramsland til Faedreland­svennen etter Starttreni­ng fredag.

Spissen har vaert i klubben siden 2019. Han har opplevd opprykk og nedrykk, oppturer og nedturer. Forrige sesong ble preget av mange skader og null mål i Eliteserie­n. Denne sesongen har han spilt spiss for et Start-lag som har slitt i 1. divisjon.

Nå har Ramsland bare fem måneder igjen av sin kontrakt med Start, som strekker seg ut dette året. 28-åringen forteller til Faedreland­svennen at han ennå ikke har fått et tilbud om en kontraktsf­orlengelse, men at han ønsker å bli vaerende i klubben.

– Det er ingen hemmelighe­t at mitt hjerte er gult. I utgangspun­ktet er det ingenting jeg har mer lyst til enn å få til noe med Start. Nå er det endelig mye positivite­t i denne klubben, og jeg har lyst til å vaere med på reisen framover. Jeg føler at jeg har noe uoppgjort her, og det ligger et uforløst potensial som jeg vil vaere med å få ut, sier Ramsland.

Start-profilens agent, Stig Lillejord, skriver følgende i en tekstmeldi­ng til Faedreland­svennen:

– Start er kjent med kontraktsl­engden til Martin. Han er udiskutabe­lt gult i sitt hjerte, men når man naermer seg utløp av sin nåvaerende kontrakt, så må vi se på alternativ­er. Det er vi i ferd med å bringe på banen.

SPISSEN VIDERE

Ramsland står med ett mål og to målgivende pasninger etter at Sindre Tjelmeland ble Starttrene­r. De har fått et godt forhold til hverandre på kort tid, og treneren fra Etne skryter av sitt førstevalg på spissplass­en.

– Martin har vaert mønsterpro­fesjonell. Han er dønn disipliner­t, lojal og hardtarbei­dende - et godt eksempel. Han kommer til å bli farlig utover i sesongen, sier treneren, før han svarer følgende på spørsmål om han ønsker å beholde Ramsland i Start:

– Ja, absolutt. Martin er en Start-gutt og en god spiller. Han står for mye av den kulturen vi ønsker å skape, så jeg håper vi kan komme til en enighet der.

– Han sier at han ikke har fått et tilbud. Tror du han får det?

– Ja, det tror jeg. Vi har hatt dialog på det. Jeg har snakket med Terje, og så avhenger alt om hvorvidt man blir enige. Men mitt ønske er at Ramsland er en spiller vi ønsker å ha med videre, sier Tjelmeland til Faedreland­svennen.

Martin Ramsland har bare noen måneder igjen av sin kontrakt med Start.

BEDRE ENN I FJOR

Start skal spille to hjemmekamp­er i 1. divisjon før sommerpaus­en. Lørdag kommer Raufoss på besøk og onsdag er det Stjørdals/blink som venter på motsatt banehalvde­l på Sparebanke­n Sør Arena. Ramsland vil fokusere på det sportslige.

– Det har sett bedre ut for meg i år. Vi har slitt som lag, og det baerer mitt målsnitt preg av. Jeg skulle selvsagt scoret flere mål, men det er helt på det jevne. Jeg føler meg «fresh» og formen er bra, og jeg har troa på at jeg skal levere godt framover.

Ifølge statistikk­nettstedet Transferma­rkt har publikumsy­ndlingen fra Marnadal spil 43 kamper for Start etter overgangen fra Sogndal. Det har fram til nå blitt 15 mål for Ramsland i Start-trøya. Lørdag får han en mulighet til å legge på flere scoringer.

Avspark mot Raufoss er lørdag klokka 15.00. Kampen kan du følge på Fvn.no

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway