Fædrelandsvennen

Uttalelse fra Tore Hansen-tangen

- TORE HANSEN-TANGEN, Kristiansa­nd 15. oktober 2021

Det har vaert min store drøm, mitt mål og min visjon å skape noe grensespre­ngende som kunne hjelpe oss å nå de klimamålen­e som er nødvendig for å redde kloden.

I utgangspun­ktet trodde jeg i min naivitet at vi kunne endre Kristiansa­nd fra å vaere internasjo­nalt anerkjente som drilling Bay til Green Energy Bay. Lite ante jeg da jeg satt i gang, den motstanden jeg skulle møte. Man bør tydeligvis ikke prøve å bli profet i «egen» by.

Det er likevel med stor stolthet at jeg nå kan bekrefte at vi er klare til å gjennomfør­e vår visjon ved hjelp av vårt tyske selskap SPH Sustainabl­e Process Heat Gmbh. Vi har klart det og vårt firma med dets «patent pending» produkter blir møtt med åpne armer av industri i Europa, USA, Australia, Singapore og New Zealand med flere. Dette har ført til at vi nå blir fullfinans­iert frem til beregnet positivt pengestrøm.

At jeg personlig er sparket, slått og strippet for aere, eiendommer og penger tror jeg at jeg klarer å ordne opp i, selv om de banker jeg skylder penger er uinteresse­rt i det vi har skapt. De ser tydeligvis ikke de verdiene og ønsker ikke å bli informert om dette selv etter gjentatte forespørsl­er. I tillegg er det selvfølgel­ig meg som må vaere ansvarlig for mine egne handlinger.

Jeg ønsker med denne uttalelse å skryte og takke alle de som har gjort det mulig å nå våre mål, først og fremst mine norske og tyske partnere. Vi har skapt det ultimate, grensespre­ngende, verdensled­ende våpen mot «Global Warming». Et våpen som kan settes inn NÅ, ikke om ti år og som ved bruk gir meget god avkastning for brukere (uten subsidier).

Dette vil også danne grunnlaget for et internasjo­nalt industriev­entyr som Norge ikke har vaert interesser­t i, men det er resten av Europa.

Kloden vil merke at SPH Sustainabl­e Process Heat er her og kommer for å bli.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway