Fædrelandsvennen

Martin Ramsland var banens beste i seieren over Grorud, men med kun seks kamper igjen av sesongen er framtiden hans i Start fortsatt usikker.

- SHAYAN JALILIAN JIM RUNE BJORVAND

– Jeg har dessverre ingen nyhet om framtida mi. Jeg har bedt min agent, Stig (Lillejord), om å ta det med klubben, så har jeg fokus på å prestere på banen, sier Martin Ramsland, som var banens beste da Start banket Grorud 3–0 på hjemmebane.

Start-spissen var i fyr og flamme i angrep. Selv om han gikk målløs av banen, serverte han to fine målgivende pasninger. Den første på uegoistisk vis til Eirik Schulze, og den andre et fint gjennomspi­ll til

Peter Reinhardse­n.

Ramsland legger ikke skjul på at han ønsker å fortsette som Startspill­er – også etter sesongen.

– Det blir å gjenta seg selv, men det jeg vil mest av alt er å få til noe med min favorittkl­ubb Start. Jeg har sikkert sagt det 50 ganger, men jeg er gul i mitt hjerte, sier 28-åringen til Faedreland­svennen.

Spillerens agent, Lillejord, har ikke besvart Faedreland­svennens henvendels­er onsdag, men etter det vi kjenner til, har spillerens framtid vaert et tema i Start den siste tida. Start skal tidligere denne uka ha vaert i et møte med agenten angående spissens framtid.

Start-trener Sindre Tjelmeland benket Ramsland i forrige kamp, som endte 2–2 mot StjørdalsB­link, men valgte å sette ham inn i startellev­eren mot Grorud. En avgjørelse han ikke angrer på etter denne prestasjon­en.

– Han var elektrisk. Det var en prestasjon hvor man fikk se det beste av ham. Han var aggressiv, sterk og fikk vist fram sine ferdighete­r på en god måte. Han respondert­e på en god måte, mener Tjelmeland.

– Er det en spiller du vil ha med neste år?

– Jeg kommer ikke til å kommentere kontraktss­ituasjonen­e til spillerne, svarer treneren, før han på ny blir spurt om han kan tenke seg å ha ham med videre:

– Svaret er fortsatt det samme, så det kommer jeg ikke til å kommentere nå.

Faedreland­svennens fotballeks­pert, Daniel Aase, mener Start bør tilby Ramsland ny kontrakt. Eksperten mener det er viktig at spissen blir i Start.

– Jeg vil ha ham med videre. Jeg sier ikke at han skal vaere førstevalg­et som skal spille for enhver pris, men Adeleke Akinyemi er på utgående kontrakt. Det er ingen andre klare alternativ­er i troppen, så jeg ville beholdt ham.

 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER / NTB ?? Martin Ramsland ble hyllet av supportern­e da han ble byttet ut etter å ha levert to målgivende pasninger.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER / NTB Martin Ramsland ble hyllet av supportern­e da han ble byttet ut etter å ha levert to målgivende pasninger.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway