Fædrelandsvennen

Vant 14,8 millioner i Lotto

- ANDERS MJAALAND

Stig Iveland fra Kristiansa­nd ble lottomilli­onaer lørdag da han vant hele 14,8 millioner kroner. Men 32-åringen så ikke ut til å ta helt av med det første.

– Det er helt uvirkelig. Jeg har fått meldinger fra Norsk Tipping før om at jeg har vunnet 30 kroner her og 50 kroner her, men i dag smalt det, sier Stig Iveland til Faedreland­svennen.

32-åringen fra Kristiansa­nd var på vei ut døra for å se film med kompisen da telefonen ringte.

– Å bli lottomilli­onaer er jo noe man aldri tror skjer med deg selv, men likevel hadde jeg lagret nummeret på telefonen og da de ringte kom det opp «Lotto» på mobilskjer­men, forteller han entusiasti­sk. – Jeg får vel ta denne, tenkte jeg...

Beskjeden fra Hamar var enkel og grei; Stig var alenevinne­r i Lotto lørdag kveld – og var blitt 14,8 millioner kroner rikere. 14.835.215 kroner for å vaere helt nøyaktig.

Stig jobber til vanlig på Elkjøp i Sørlandspa­rken, og leier leilighet i samme bydel som kompisen Stian Bech Jahnsen, som han var på vei til denne lørdagskve­lden.

Da Faedreland­svennen ankom leilighete­n med de to kameratene, diskuterer de fremdeles hvilken film de skal se i kveld. Kebab-pizzaen på bordet var halvspist. Det meste hadde dreid seg om telefonen fra Norsk tipping.

– Det er jo ingen av oss som klarer å bestemme oss for hvilken film vi skal se. Det spørs om vi kommer oss så langt, sier kompisen Stian og legger til:

– Men i kveld skal ikke jeg betale for pizzaen, for å si det sånn!

Stig, som opprinneli­g er fra Øvrebø, sier det kommer til å dryppe litt på sine naermeste også.

– Er du redd folk vil endre syn på deg etter at de nå får vite at du har disse pengene?

– Nei, men jeg vet at det kan skje, sier 32-åringen.

– Det eneste som er sikkert er at Stig ikke vil forandre seg, skyter Stian inn.

Men noen planer for hva som venter framover, har de begynt å snakke om.

– Jeg skal kjøpe meg hus, og så må det vel bli litt reising, avslutter Stig Iveland.

 ?? FOTO: ANDERS MJAALAND ?? Det var god stemning blant Stig Iveland og Stian Bech Jahnsen lørdag kveld etter at Stig vant nesten 15 millioner i Lotto. Kompisene feiret med kebab-pizza og film.
FOTO: ANDERS MJAALAND Det var god stemning blant Stig Iveland og Stian Bech Jahnsen lørdag kveld etter at Stig vant nesten 15 millioner i Lotto. Kompisene feiret med kebab-pizza og film.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway