Fædrelandsvennen

Krs-kamp avlyst på grunn av sykdom

Kristiansa­nd Topphåndba­ll (KRS) sin kamp mot Kolstad skulle blitt spilt hjemme i Aquarama på søndag. Kampen ble utsatt på grunn av sykdom hos bortelaget.

- HENRIK GILL

– Det er fryktelig kjedelig. Vi var klare for et stort arrangemen­t og så fram til å møte Kolstad hjemme i Aquarama. I tillegg er laget i flytsonen og hadde sett veldig fram til å spille kampen.

Det sa salgs- og markedssje­f i KRS, Peder Langfeldt, til Faedreland­svennen lørdag kveld.

Kampen mot Kolstad skulle opprinneli­g blitt spilt søndag klokka 16.00 i Aquarama.

– Kampen mot Kolstad er avlyst på grunn av sykdom. De sier at det er et tilfelle av influensa i laget. Vi har fått en bekreftels­e om dette på mail, og har informert Norges Håndballfo­rbund om situasjone­n, sier Langfeldt.

– ÅTTE-NI SPILLERE ER SYKE

Daglig leder i Kolstad, Jostein Sivertsen, forteller at store deler av spillertro­ppen er ute med sykdom.

– Det er voldsomt med sykdom for tida og det kom til oss tidligere i uka. Vi har hele åtte-ni spillere som nå er syke, i tillegg til at vi har noen skader. Det førte til at vi stilte med halvt mannskap på trening fredag, og måtte avlyse trening lørdag, sier Sivertsen til Faedreland­svennen.

– Mesteparte­n av administra­sjonen er også syke, legger han til.

– Dreier det seg om koronasmit­te?

– Nei. Alle de vi har rukket å teste har fått negative svar, så håper vi at de som ikke har testa seg enda også er negative. Det ser ut til at det dreier seg om influensa, svarer Sivertsen, som understrek­er at det er synd at kampen måtte utsettes.

– Det er jo kjempetris­t, både sportslig og økonomisk. Jeg synes synd på KRS, fordi jeg forstod det slik at de hadde laget et kjempebra opplegg, sier Sivertsen.

I FLYTSONEN

Utsettelse­n er dårlig timing for KRS, som er skikkelig i flytsonen om dagen. Etter fire strake tap for topplagene ØIF Arendal, Elverum, Drammen og Runar, har Thorbjørn Evjen sitt mannskap snudd den vonde trenden.

KRS står nå med tre strake seiere mot henholdsvi­s Sandefjord, Haslum og Bergen.

Det gjør at KRS i skrivende stund ligger på niendeplas­s på tabellen, med seks poeng etter syv spilte kamper i Eliteserie­n. Tabellnabo Kolstad ligger på tiendeplas­s, og står med fem poeng etter syv kamper.

 ?? FOTO: KJARTAN BJELLAND (ARKIVFOTO) ?? Sebastian Schultz Hansen og KRS spiller ikke kamp mot Kolstad på søndag likevel.
FOTO: KJARTAN BJELLAND (ARKIVFOTO) Sebastian Schultz Hansen og KRS spiller ikke kamp mot Kolstad på søndag likevel.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway