Fædrelandsvennen

To røde kort i amper avslutning

- HENRIK GILL

– Vi er veldig skuffa. Jeg synes vi ikke får helt til angrepsspi­llet vårt. Vi gjør mye feil og mangler litt flyt. Man ser at vi er preget over å ikke ha en midtspille­r som styrer spillet, sier Vilde Jonassen til Faedreland­svennen etter kampslutt.

Venstrevin­gen satt igjen med følelsen at Vipers hadde langt mer inne.

– Vi kan så mye bedre, og det er det som er det mest frustreren­de. Vi kommer oss aldri helt opp på vårt toppnivå. De kommer for lett gjennom i vårt forsvar, og vi får ikke til å kjøre noe kontringss­pill, sier Jonassen.

Det var Marketa Jerabkova som vikarierte i rollen som playmaker mot CSKA, i fravaeret av spillere som Isabella Gullden, Nerea Pena og Marta Tomac.

– Vi måtte gjøre noe forskjelli­g siden vi hadde så mange skader. Men det var ingen god kamp av oss. Vi bommet på mange 100 prosent-sjanser hvor vi kunne scoret, sier Jerabkova.

Det siste kvarteret av kampen ble skikkelig ampert, da de 1326 tilskuerne i Aquarama fikk se to røde kort på fem minutter. Først fikk CSKAS Anastasiia Illarionov­a rødt kort etter en tøff takling på Zsuzsanna Tomori, mens Jana Knedlikova ble utvist like etterpå etter et sammenstøt med Polina

Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad ønsker svar fra den portugisis­ke dommerduoe­n Marta Sa og Vania Sa etter kampen. Han var uenig i begge de røde kortene.

Gorshkova.

– Det var rar dømming i dag, selv om det ikke påvirker resultatet helt direkte. Men det er også veldig frustreren­de. Jeg synes taklingen på Zsuzsanna var veldig stygg. Det var rett opp i halsen, den var ikke fin. Den andre på kanten der er vanskelig å se. Det kan se ut som om Jana står stille, mens kanten hopper inn i henne. Nå blir jo ikke jeg helt objektiv, men jeg synes at det siste røde kortet var litt drøyt, sier Jonassen.

– Dette var en helt fair spilt kamp, jeg synes ingen av de er rødt kort heller, sier Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad etter kampen

 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER ?? Det ble andre jubelscene­r enn det som var ønsket av hjemmepubl­ikummet i Aquarama lørdag der CSKA vant.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER Det ble andre jubelscene­r enn det som var ønsket av hjemmepubl­ikummet i Aquarama lørdag der CSKA vant.
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway