Fædrelandsvennen

START (4–3-3):

-

Amund Wichne 4. Lite å gjøre med målene. Et par redninger i første omgang, som han også skal ta.

Peter Reinhardse­n 3. Ga Mafi hav av rom i første omgang. Slet med å komme tett nok på Campos. Løftet seg etter pause.

Luc Mares 4. Må ta ansvar for målene som kommer etter bakromsløp. Vant en del dueller og brøt mye foran. Var også en av få med god ballbehand­ling.

Vegard Bergan 4. For lang avstand til Mares flere ganger. Heldig som ikke fikk rødt da Furtado ble felt før pause. Scoret flott mål som spiss.

Kristoffer Tønnessen 5.

Prøvde gjennom hele kampen. Turte å ta med seg ballen fremover, og slo mange gode pasninger. Slet med Furtado mot slutten av 1.omgang, og mistet ballen i forkant av 3–1. Der burde han riktignok hatt frispark.

Eirik Schulze 4. Er lite involvert i spillet. Slurvet en del med ballen, og brant store sjanser. Kriget godt mot slutten, og var svaert naer utlikning.

Kristoffer Valsvik 4. Ble løpende mye i mellom kjappe Jerv-bein. Brant stor sjanse. God i periodene Start klarer å holde ballen i laget.

Matias Belli Moldskred 2.

Fikk lite eller ingenting til, bortsett fra noen småpene detaljer med ballen. For dårlig i pressspill­et.

Jon Helge Tveita 2. Mange balltap. Brant stor sjanse før pause. Et par gode involverin­ger rett før han ble tatt av.

Martin Ramsland 4. Kom for sent i gang, og var ikke aggressiv nok i presset før pause. Løftet seg i andre omgang, og hadde flere gode involverin­ger. Headet i tverrligge­ren på overtid.

Eman Markovic 6. Farlig gjennom hele kampen. Flink til å komme rundt og få slått inn. Scoret igjen. Starts beste spiller.