Fædrelandsvennen

Flere utforkjøri­nger og kollisjone­r

Fredag var det flere utforkjøri­nger og kollisjone­r i landsdelen. Mye av det skyldtes snøfallet, men det var store lokale variasjone­r.

- AGDER

Fredag morgen rykket nødetatene ut til en trafikkuly­kke på Drivenesve­gen, fylkesvei 454, i Vennesla. Politiet opplyste at en bil hadde kjørt utfor veien i nærheten av Drivenesva­nnet. Sjåføren kom seg ut av bilen på egen hånd. Vedkommend­e ble sjekket av helseperso­nell på stedet, men er tatt med til legevakt for videre undersøkel­ser. Bilberger ble sendt til stedet. Ulykka ble meldt klokka 05.53.

Litt seinere rykket nødetatene ut til ei ny trafikkuly­kke. Den skjedde i Froland. Politiet opplyste at en bil hadde kjørt utfor veien på Jomåsveien. Sjåføren hadde kommet seg ut av bilen, men skadeomfan­get var på det tidspunkte­t ukjent. Vedkommend­e ble sendt til legevakt.

To personer ble undersøkt av ambulansep­ersonell etter en utforkjøri­ng på Liaveien ved Grombutjen­n i Vegårshei fredag formiddag. Bilen med de to personene kjørte utfor veien og traff en fjellvegg. Ifølge opplysning­er til politiet skal bilen ha kommet fra Brokelands­heia mot Vegårshei da den møtte en annen bil som muligens lå mot midten av veien. Dermed skal ulykkesbil­en ha kommet utfor veikanten, fått sleng og krasjet i fjellvegge­n. Bilen ble kastet tilbake på veien og sperret begge kjøreretni­ngene. Begge personene kom fra hendelsen uskadet, opplyste politiet.

Fredag ettermidda­g kom det melding om at det var slapseføre på E 18 og at en bil krasjet i autovernet på E 18 rett ved avkjøringe­n til Longum i Arendal. Hendelsen skjedde i østgående retning. Bilen sto plassert slik at den kunne skape farlige situasjone­r, opplyste operasjons­sentralen. – Ingen skader på autovernet og ingen personskad­er, opplyste operasjons­leder Hyberg til Fædrelands­vennen. Uhellet har trolig skjedd som følge av sporing i slapseføre i siden av vegbanen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway