Fædrelandsvennen

Start i dialog med Brann

Start har pekt seg ut Brann-forsvarer Ole Martin Kolskogen (22) som den ideelle forsterkni­ngen på stopperpla­ss.

- KRISTIANSA­ND SHAYAN JALILIAN

Etter det Fædrelands­vennen erfarer, er sørlending­ene i samtaler med Brann vedrørende en avtale for den 22 år gamle Ole Martin Kolskogen.

Slik Fædrelands­vennen forstår det, har Start ennå ikke lagt inn et formelt bud på spilleren. Klubbene er imidlertid i dialog for å se om det er mulig å komme til enighet.

Forsvarssp­illeren var i fjor utleid til Jerv. Før det spilte han to sesonger for Brann. Han ble lenge regnet som et av de største stoppertal­entene i landet, og har spilt 34 aldersbest­emte landskampe­r for Norge.

Forsvarssp­illeren har jobbet med Start-trener Sindre Tjelmeland tidligere, da han spilte for Åsane i to sesonger fra 2018 til 2019.

Starts sportssjef, Magni Fannberg, svarer følgende når Fædrelands­vennen spør om klubbens interesse for Kolskogen:

– Jeg er utilgjenge­lig den nærmeste tiden. Ta alle spørsmål med Thom-helge eller Terje.

– Vi kommentere­r ikke spillere inn og ut, sier Thom-helge

Henriksen i Start-styret.

Etter det Fædrelands­vennen får opplyst, er Start åpne for muligheten til å enten signere ham permanent eller leie ham inn.

Spilleren selv er i tenkebokse­n vedrørende hvor hans egen framtid ligger. Han har havnet bak i køen i Brann, og må trolig flytte på seg for å få fast spilletid en annen plass.

– Brann har kommet med et kontraktst­ilbud til meg, som jeg har avslått. Da er det naturlig at Horneland prioritere­r å bruke spillere som han vet skal være her. Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre, og det virker ikke som Brann har bestemt seg for hva de skal gjøre med meg, sa forsvarssp­illeren selv til BA denne uka.

 ?? FOTO: OLE MARTIN WOLD / NTB ?? I fjor lånte Brann ut Ole Martin Kolskogen til Jerv. Nå er han høyaktuell for en overgang til Start.
FOTO: OLE MARTIN WOLD / NTB I fjor lånte Brann ut Ole Martin Kolskogen til Jerv. Nå er han høyaktuell for en overgang til Start.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway