Fædrelandsvennen

– Vi har truffet bra i overgangsm­arkedet

Om en drøy uke stenger overgangsm­arkedet. Starts sportssjef, Magni Fannberg, har i den anledning vært gjest i podkasten «FVN Fotball».

- KRISTIANSA­ND SHAYAN JALILIAN

– Nå kan jeg bare dra hjem, lage surdeig og ta det «lugnt» de neste kveldene, sier en spøkefull Magni Fannberg.

Han er gjest i ny episode av podkasten «FVN Fotball» – en drøy uke før fristen for å hente inn nye spillere foran en ny sesong utløper.

Og ifølge Fannberg er klubben fornøyd med det de har foretatt seg på overgangsm­arkedet. Start har gjennom vinteren forsterket laget med signeringe­ne av Jack Lahne og Fabian Østigård Ness, og senest denne uka kom det ytterliger­e to nye fjes i form av sørlending­ene Sindre Osestad og Rolf Daniel Vikstøl.

– Jeg føler at vi har truffet jævlig bra med det vi har gjort på overgangsm­arkedet. Det henger ikke sammen med bare én spiller, men vi føler at vi har lyktes med å treffe bra på totalen, sier klubbens sportslige leder. støl er spillere som har stått på blokka til Start siden i fjor.

– Vi har fått to spillere som etter min mening hadde et veldig sterkt ønske om å spille for klubben. Det har vært en viktig faktor for oss, sier islendinge­n og legger til:

– Osestad skal hjelpe oss i mellomromm­et. Han tror vi har et potensial til å bidra enda mer i form av mål og målgivende pasninger, som vi ønsker å få ut hos oss. I tillegg er Vikstøl en som kjenner klubbens historie, og kan gå fram som et godt eksempel for oss.

På spørsmål om det kan komme inn flere signeringe­r før vinduet stenger 31. mars, svarer sportssjef­en:

– Det vet man ikke før vinduet stenger. Det er konstant bevegelse. Det kan skje uforutsett­e ting hele veien, så jeg vet ikke, svarer han – som samtidig svarer på ryktene om en mulig avtale for 18 år gamle Brann-talentet Markus Haaland:

– Nei, det ligger egentlig ingenting i det annet enn at vi vet om ham.

Hør hele podkasten nedenfor eller der du vanligvis pleier å høre på den slags.

 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER / NTB ?? Magni Fannberg er gjest i Fædrelands­vennens fotballpod­kast «FVN Fotball».
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER / NTB Magni Fannberg er gjest i Fædrelands­vennens fotballpod­kast «FVN Fotball».

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway